1 morcov mare
1 catel de usturoi
1 mar verde
2 bete de telina
2 linguri ulei de masline
100 grame sunca de pui
20 grame brinza telemea(feta chesse)
4 cartofi mari fierti de culoarea galbena
100 grame smantina
sare,piper,patrunjel
PREPARAREA:
Curatam de coaje morcovul,marul,usturoiul si le dam pe razatoare mica.
Taiem betele de telina cruda bucatele marunte
Taiem sunca si brinza in cubulete mici.Spalam patrunjelu si il taiem marunt.
Spalam cartofii cu apa calda si punem la fiert in coaja.
Cind sunt gata,curatam de coaja si -i taiem cubulete mici.
Intr-un bol punem toate ingredientele,condimentam si turnam smintina.
Amestecam usor.
Poti servi salata simpla sau garnitura la un snitel
Cu siguranta am s-o incerc.Imi place foarte mult, si este pe gustul nostru.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa.
Foarte colorata si vesela;;)!!!
RăspundețiȘtergereO saptamana frumoasa!
Ce bine arata. Sigur sunt gustosi cartofii facuti asa.
RăspundețiȘtergereO zi buna
Si mie imi place! Cred ca o voi face maine. Ca sunt in pana de idei. Mersi si pup!
RăspundețiȘtergereUne très bonne salade.
RăspundețiȘtergereJ'aime beaucoup.
A bientôt.
une bonne salade bien colorée j'adore
RăspundețiȘtergereà bientôt
Arata foarte bine cartofii facuti in modul asta, sigur sant foarte gustosi.ciao!!!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca va place cartofiori mei..intr-adevar foarte delicioasa si gustoasa.Va pup si eu si va doresc Sarbatori fericite!
RăspundețiȘtergere