***
400 g branza de vaca,
1 lingura faina,
2 lingura gris,
2 oua,
ulei pentru prajit,
sare,smantana(frisca),dulceata .
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta
ENJOY!
Paradis, draga mea, nu am facut niciodata papanasi! trebuie sa incerc reteta!
RăspundețiȘtergereLa multi ani de 8 martisor!:Dpup!
Papanasi tai arata grozav!!!!Sa sti ca o sa-i fac cat de curand!!!La multi ani !!!Superbe gherberele tale!!!Multumesc de urare!!!
RăspundețiȘtergereSuperb! o zi de excepţie îţi doresc.
RăspundețiȘtergereLa Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!
RăspundețiȘtergereFie ca toate implinirile frumoase
RăspundețiȘtergeresi spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.
Iti doresc un 8 Martie special!
Draga Paradis, iti urez un 8 Martie fericit! Sa ai o primavara frumoasa, plina de dragoste si multe bucurii! La multi ani! Pupici!!
RăspundețiȘtergerePapanasii arata exceptional!!!
imi plac papanasii sub orice forma !
RăspundețiȘtergere