7 martie 2010

PAPANASI PRAJITI

INGREDIENTE:
***
400 g branza de vaca,
1 lingura faina,
2 lingura gris,
2 oua,
ulei pentru prajit,
sare,smantana(frisca),dulceata .
Branza zdrobita cu furculita se amesteca cu faina si grisul, se adauga ouale intregi, sarea si se amesteca bine.Se modeleaza din aceasta compozitie papanasii (rotunzi, cu gaura in mijloc), care se dau prin faina si se pun la prajit in mult ulei bine incins.Cand sunt rumeniti pe ambele parti, se scot, se pudreaza si se servesc cu dulceata si stropiti cu smantana sau frisca batuta
ENJOY!

7 comentarii:

  1. Paradis, draga mea, nu am facut niciodata papanasi! trebuie sa incerc reteta!

    La multi ani de 8 martisor!:Dpup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Papanasi tai arata grozav!!!!Sa sti ca o sa-i fac cat de curand!!!La multi ani !!!Superbe gherberele tale!!!Multumesc de urare!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb! o zi de excepţie îţi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Multi Ani draga mea!! Iti doresc un 8 Marie plin soare si caldura si o primavara minunata!! Te pupic!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fie ca toate implinirile frumoase
    si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.
    Iti doresc un 8 Martie special!

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Paradis, iti urez un 8 Martie fericit! Sa ai o primavara frumoasa, plina de dragoste si multe bucurii! La multi ani! Pupici!!
    Papanasii arata exceptional!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac papanasii sub orice forma !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !