10 aprilie 2008

Chessecake cu cirese


Recipe by mom"
Pentru blat:

150g unt,250g biscuti macinati,100g fructoza (sau zahar),100ml lapte.

Pentru umplutura:

500g cream cheese (2 pachete branza philadelphia)
1 cutie lapte condensat indulcit (300ml)
1 cutie cherry pie filling (sau dulceata) 540 ml
3 oua ,esenta vanilie
coaja lamaie si/sau portocala
Se amesteca biscuitii macinati cu fructoza (sau zaharul)
Se adauga untul topit si laptele si se amesteca bineSe preseaza frumos pe fundul tavii.
Asta pentru ca am folosit o forma cu pereti detasabili si nu era posibil de topit untul direct in forma. Ar fi curs pe la inbinari.
Daca folositi o forma compacta, untul se poate topi si biscuitii macinati + fructoza se puteau adauga ai amesteca direct in tava.Se amesteca branza cu laptele condensat indulcit.

Am dat drumul la cuptor sa se incalzeasca la 350F (177C). Cand cuptorul s-a incalzit am adaugat ouale in compozitie. Am pus 3 pentru ca nu erau foarte mari. Important este ca amestecul de branza sa curga.Am adaugat amestecul de branza, lapte condensat, oua, esenta vanilie, coaja lamaieAm dat-o la cuptor la 350F (177C) - 35 minute .

2 comentarii:

  1. Tot ce incepe cu cheesecake e foarte bun din punctul meu de vedere. Nu ma indoiesc ca prajiturica ta e altfel.
    Betty

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit pe blogul meu.Chessecake e foarte delicios si foarte apreciat de cei din casa.O seara faina.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !