recipe by bulinuta
Se adauga maioneza, sarea si piperul.(eu am adaugat 1/2 lingurita
ENJOY!
- Ingrediente:
- fasole verde, galbena sau de care vreti voi )
- - morcov-
- patrunjel
- - ceapa
- - putin usturoi
- - maioneza
- - sare, piper
Fasolea se curata de codite,si se fierbe.
Dupa ce sa fiert bine,se taie bucatele mici:
Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi:
Se adauga maioneza, sarea si piperul.(eu am adaugat 1/2 lingurita
crema de hrean si 1 lingura smintina)
Se amesteca bine,si se lasa la frigider circa 15 minute.
Am servit-o pe paine prajita la toaster.
Se amesteca bine,si se lasa la frigider circa 15 minute.
Am servit-o pe paine prajita la toaster.
ENJOY!
Buna Paradis !!! Nu ma omor dupa fasolea verde, dar retete asta mi se pare foarte atractiva, asa ca o trec pe listuta mea de "to do" ;-)
RăspundețiȘtergereTe pup !!!
Cu placere Gina.Si eu am asteptat-o un an de zile,dar imi pare rau ca am aminat atit de mult.Foarte buna,plus ca daca o prestez cu iaurt in loc de maioneza e si mai dietica.
RăspundețiȘtergereParadis, imi plac pozele tale! Si moor dupa servetul ala plasa. E super.
RăspundețiȘtergereO sa incerc si eu salatica, pare delicoasa! Merci!
Cu placere Edith.mersi frumos. schimb servetelu,pe o felie de tort 2009 prestat de tine :)).Un weekend placut.te pup.
RăspundețiȘtergereEu faceam fasolea pastai doar cu maioneza si usturoi si toata lumea se-nnebunea dupa ea. Reteta ta ma ajuta sa mai diversific meniul. Mersi!
RăspundețiȘtergereMersi Didona.Asa faceam si eu fasolea,dar in schimb puneam si nuci prajite zdrobite bine,sau alune cind nu aveam nuca.O bunatate,si reteta asta mi-a placut mult.te pup.
RăspundețiȘtergere