Pentru a primi cele mai noi retete,introduceti adresa de e-mail :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

12 februarie 2009

PIEPT DE PUI UMPLUT CU STUFFING

INGREDIENTE
2 bucati de piept de pui
100 grame carne tocata de pui.
stuffing(paine uscata si condimentata)
1 catel de usturoi,sare,piper.
boia dulce.
2 fire de telina.
putina apa minerala.
1 ceapa mica.
MARINATA
suc de lamaie,1 lingurita dijon mustar,rozmarin,sare rosie,piper,2 linguri ulei de masline.

Taiem 2 piepti de pui pe orizontala in forma de V asa cum se vede in poza.Lasam totul la marinat in suc de lamaie circa 30 minute.
Din stuffing,carne tocata de pui,sare piper,usturoi,2 fire de telina,ceapa taiata marunt si putina apa minerala,se framinta o pasta.Cu aceasta pasta umplem si indesam piepti de pui cam asa:
Deasupra presaram cu boia dulce,si bagam la cuptor pe o folie unsa bine cu ulei,pentru 40 minute.
Dupa 40 minute,umplutura devine crocanta,iar pieptul de pui fraged suculent si foarte delicios.
servit cu pure de cartofi si salata.

foarte bun. :)
o privire :)
ENJOY!

7 comentarii:

  1. Arata foarte bine! Mi-ai facut pofta,asa ca zilele astea am s-o probez! Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc fetelor.Elisa,sper sa-ti placa.V apup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara comentarii... arata absolut delicios.Nu stiam ce e stuffing-ul. Un fel de pesmet amestecat cu condimente?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aspectuos si delicios !!!
    Arata nemaipomenit de apetisant !
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersi frumos Otilia.Da,stuffingul e de fapt paine uscata taiata bucatele mici si condimentate cu (praf de usturoi,sare,piper...etc)Se poate presta si cu pesmet.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !