100 grame carne tocata de pui.
stuffing(paine uscata si condimentata)
1 catel de usturoi,sare,piper.
boia dulce.
2 fire de telina.
putina apa minerala.
1 ceapa mica.
MARINATA
suc de lamaie,1 lingurita dijon mustar,rozmarin,sare rosie,piper,2 linguri ulei de masline.
Taiem 2 piepti de pui pe orizontala in forma de V asa cum se vede in poza.Lasam totul la marinat in suc de lamaie circa 30 minute.
Din stuffing,carne tocata de pui,sare piper,usturoi,2 fire de telina,ceapa taiata marunt si putina apa minerala,se framinta o pasta.Cu aceasta pasta umplem si indesam piepti de pui cam asa:
Yammy.....ce bine arata!
RăspundețiȘtergereArata foarte bine! Mi-ai facut pofta,asa ca zilele astea am s-o probez! Thanks.
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor.Elisa,sper sa-ti placa.V apup.
RăspundețiȘtergereFara comentarii... arata absolut delicios.Nu stiam ce e stuffing-ul. Un fel de pesmet amestecat cu condimente?
RăspundețiȘtergereAspectuos si delicios !!!
RăspundețiȘtergereArata nemaipomenit de apetisant !
Felicitari!
Mersi frumos Otilia.Da,stuffingul e de fapt paine uscata taiata bucatele mici si condimentate cu (praf de usturoi,sare,piper...etc)Se poate presta si cu pesmet.
RăspundețiȘtergereMultumesc Dana.
RăspundețiȘtergere