recipes by "Aliza"
Ingrediente
100 ml frisca lichida
2 galbenusuri
250 g mascarpone
200 g biscuiti saviordi
200 ml cafea tare
40 g zahar
2 linguri zahar pudra
2 linguri cacao amara
2 lingurite rom
Mai inatai batem frisca cu zahrul pudra si o dam la rece
Cele doua galbenusuri le frecam cu zaharul pana devin o cremaPeste crema de oua adaugam mascarponele si amestecam cu mixerul la viteza mica pana nu mai ramane nici un cocolos.
Adaugam si frisca batuta si amestecam totul usor.
In cafea punem cele doua lingurite de rom.am pus si zahar in cafea (1 lingurita)
Inmuiem fiecare biscuite in cafea si ii asezam pe un platou/farfurieAsezam un rand de biscuiti, un rand de crema si tot asa. Terminam cu crema deasupra.Presaram pe deasupra cu cacao din belsug.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !