Ingrediente:
•2 linguri de ulei
•1 cepe
•1 catel de usturoi
•3 bucati piept de pui
•225 g broccoli
•2 morcovi
•3 linguri unt de arahide si 300 grame alune caju
•3 linguri sos de soia
***
Mod de preparare:
Intr-un wok, incinge 2 linguri de ulei si caleste, timp de 3 minute, 2 cepe tocate si alunele caju. Adauga 1 catel de usturoi zdrobit si 3 bucati piept de pui dezosate, fara pielite, taiate fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Intr-un wok, incinge 2 linguri de ulei si caleste, timp de 3 minute, 2 cepe tocate si alunele caju. Adauga 1 catel de usturoi zdrobit si 3 bucati piept de pui dezosate, fara pielite, taiate fasii. Caleste, amestecand incontinuu timp de 3 minute.
Scoate carnea deoparte cu spumiera si adauga in vas 1 ardei gras rosu, taiat felii, 225 g broccoli si morcovi feli si caleste timp de 3 minute.
Amesteca 3 linguri unt de arahide, 3 lingura sos de soia si 60 ml apa.
Toarna amestecul peste legume, adauga carnea si continua sa tii pe foc inca 3 minute. Serveste preparatul cu garnitura de orez fiert la aburi sau cu noodles.
premiile lunii iunie te asteapta la mine pe blog
RăspundețiȘtergerede cand ma tin sa fac reteta asta...mmm arata super bine :P
RăspundețiȘtergerearata apetisant....
RăspundețiȘtergereVa multumesc,si bine v-am regasit!
RăspundețiȘtergere