4 buc file de somon, sare, piper, 3 lingurite condiment amestecat (chimen, rozmarin, cimbru), ulei de masline;
Se poate seri cu sos de portocale
PENTRU SOS DE PORTOCALE
Ceapa verde taiata marunt, o portocala taiata bucatele, 10 masline verzi tocate, o lingurita suc de portocale, o lingurita suc de lamaie.
Preparare:Se incalzeste cuptorul.
Intre timp, se prepara sosul. Intr-un vas de marime medie se amesteca ceapa, portocala, maslinele, sucul de portocale si cel de lamiie, sare si piper. Se da in clocot la foc foarte mic pentru circa 10 minute.
COTLETUL de salmon se aseaza pe folie de aluminiu,se ung cu ulei de masline,se pipereaza, dupa care se condimenteaza. Se da la cuptor 180 grade/350 pentru circa 35 minute
L-am servit cu orez si buttermik biscuit
ENJOY!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !