15 aprilie 2008

Meniu elegant de nunta fratelui meu

Meniu de nunta fratelui meu 2005


masa plina





rulada de carne tocata

snitele

vinete,ciuperci.


rulada cu cabanos
chiftele si rosii

cabanos cu mozzorella






cornulete cu cirnacior :)
foietaje umplute
triunghiuri de sunca,cu brinza.
masa de fructe si prajitura




11 comentarii:

  1. Totul este minunat...nu am cuvinte !
    Ce ai putea dori mai mult ???
    Bravo Paradis, felicitari !!!
    Te pupa Sidy !

    RăspundețiȘtergere
  2. SUPERB!!! Totul arata minunat! Daca esti draguta sa imi spui unde gasesc "buretele teapan" pentru conuri

    RăspundețiȘtergere
  3. moni soultia care am gasit-o eu este polistiren! il fac sub forma de bradut ca tot vine Craciunul. Merge si ca o piramida facut cred. O sa imbrac o sticla de vin cu polistiren ca sa fie o baza teapana:)

    RăspundețiȘtergere
  4. va arat si bradutul meu:
    http://irinaririna.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. FOARTE TARE!!! FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesante piramidele!! Spune mi te rog pe ce intepi rosiile si chiftelutele? Ce sunt alea? scobitori?bete de frigarui? Explica-mi si mie sistemul :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Anonim.Multumesc.Eu folosesc scobitori pentru aceste conuri.Iti doresc Sarbatori fericite!si sper sa-ti iasa piramidele.

    RăspundețiȘtergere
  8. superb m-ati lasat fara cuvinte,dar am o intrebare cum as putea sa confectionez si eu o piramida?este un lucru fff interesant si cu mult mult gust felicitari

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos.Nu stiu ce sa-ti spun despre confectionarea piramidele acestea...stiu ca unele au incercat cu polestier si le-au iesit foarte frumos.Sper sa gasesti o solutie,ca eu nu am idee ce material ar fi bun pentru acestea.Unde locuiesti?in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  10. buna dinou numele meu este aneta si sa stiti ca intr-adevar voi incerca sa imi confectionez si eu o piramida voi vedea cum,am vizitat un alt blog si am vazut o idee ce m-a incantat:in loc de piramida s-a folosit un ananas in care s-au infipt chiftelute si rosii cherry,merita incercat,ce parere aveti?eu nu locuiesc in romania ci in portugalia,dar zilnic vizitez cu mare placere blogurile mele preferate printre care al dvs.pupicisi felicitari inca odata

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Aneta.Ma bucur ca-ti place blogul meu atit de saracacios fata de alte bloguri..Nu am timp suficient ca sa stau in bucatarie dar gatesc cu mare placere si pasiune.Incearca si cu ananas ca e frumoasa ideea.succes si spor ga gatit.o zi faina.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !