12 iunie 2011

Clatite cu caramel frisca si ciocolata


Ingrediente:

 100-120 g. faina
 2 oua, batute usor
300 ml. lapte obisnuit
1 lingurita unt, topit
-1 lingurita ulei pentru prajit


Mod de preparare:

Puneti faina intr-un castron. Faceti o gaura in centru, adaugati ouale si jumatate din lapte si bateti bine cu telul sau mixerul astfel incat sa obtineti o compozitie neteda si fara cocoloase.
Adaugati treptat laptele ramas, untul topit si putina sare.
Bateti pana obtineti o compozitie semi-lichida. Lasati sa stea minim 30 minute la rece.
Coaceti cate un polonic de compozitie intr-o tigaie de teflon cu fundul gros.
Asezati clatitele pe o farfurie si acoperiti-le cu un capac.


Le-am umplut cu frisca,caramel si ciocolata
ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !