Pentru a primi cele mai noi retete,introduceti adresa de e-mail :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

10 aprilie 2008

FAJITA

Am taiat feliute subtiri carnea de pe pulpe(4 buc.) si 2 bucati de piept .Se prajesc in putin ulei de masline.....(un plic de sos pentru frajita gata cumparat)se dizolva plicul ...
aici am gasit condimenntele necesare( http://www.jimrose.com/fajitas.htm) in putina apa,si-am adaugat-o la carne...se lasa putin la fiert in sosul dizolvat pina a scazut,dar nu de tot.
La sfirsit am adaugat ardei verde si rosu,ceapa,usturoi,sare si piper,putin ardei iute,(sau seminte de ardei iute)...le-am lasat 2 minute sub capac si gata fajita.
Se pune pe soft taco...o placinta subtire care se perpeleste in tigaia fara ulei 1 min la foc tare..
.pe amindoua partile.
Am servit-o cu crema de avocado,smintina si salsa.ceva retete am gasit si aicihttp://www.cookfajita.com/http://www.cooking-mexican-recipes.com/chi...ita-recipe.html...........AM PUS POZA ACEASTA CU CONDIMENTELE LA PLIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !