17 martie 2010

Biftec turcesc alaturi de cartofi pure cu spanac si usturoi






INGREDIENTE
***
250 gr macra de vita
200 grame carne de batal(aici am modificat-o cu carne de pui)
200 grame ceapa
patrunjel verde
2 oua
3 linguri pesmet
60 ml ulei
25 grame smintina(1 lingura)
1/2 ardei iute
cimbru,piper,sare.

***
Spalam carnea,si o taiem cubulete.Cureti,speli si tai marunt ceapa si ardeiul iute.
Speli si toci fin verdeata.Trecem carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa.
Amestecam pasta de carne cu smantina,1 ou batut,verdeata ardeiul iute,cimbru piperu si sarea.Omogenizam compozitia obtinuta si o portionezi.
Modelam cele 5 bucati de carne in forma de sfere,le trecem prin ou,pesmet si le prajim in ulei incins.Le scoti intr-un vas termorezistent si le introducem in cuptorul cald,
pina in momentul serviri

Am servit alaturi de cartofi pure cu spanac si usturoi.


ENJOY!

6 comentarii:

  1. Wooow ce bine arata!!!Trebuie incercat,fara ardei iute merge????
    Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. ça parait délicieux et très appétissant, j'adore
    bonne soirée

    RăspundețiȘtergere
  3. Un plat qui parait bien appétissant.
    J'aime beaucoup.
    A bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Judy.Mersi frumos...eu cred ca merge si fara ardei iute :)O duminica frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fimere,merci beaucoup.Have nice day!

    RăspundețiȘtergere
  6. Saveurs,thanks.Merci beaucoup.Have nice day!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !