recipe by Adriana
Ingrediente:
***
- 4 oua
- 350 gr faina
- o lingurita de praf de copt
- 50 ml ulei de seminte, nu de masline
- 100 gr zahar
- 300 gr de marmelada (a mea era de portocale)
Am pus in functiune K-A :
Am pus ouale cu zaharul am batut la viteza maxima pina cind au devenit spumoase, albe si si-au triplicat volumul
apoi am pus viteza minima si am varsat incet ca la maioneza uleiul, apoi cite o lingura de marmelada
Adaugam faina amestecata cu praful de copt,si punem o lingura pe rind.Am pus compozitia in forma de Gugelhupf de silicon(in cazul meu ..forma de trandafir :)
Ingrediente:
***
- 4 oua
- 350 gr faina
- o lingurita de praf de copt
- 50 ml ulei de seminte, nu de masline
- 100 gr zahar
- 300 gr de marmelada (a mea era de portocale)
Am pus in functiune K-A :
Am pus ouale cu zaharul am batut la viteza maxima pina cind au devenit spumoase, albe si si-au triplicat volumul
apoi am pus viteza minima si am varsat incet ca la maioneza uleiul, apoi cite o lingura de marmelada
Adaugam faina amestecata cu praful de copt,si punem o lingura pe rind.Am pus compozitia in forma de Gugelhupf de silicon(in cazul meu ..forma de trandafir :)
Arata foarte bine si cred ca e si delicios!
RăspundețiȘtergerePun pariu ca-i pufos
RăspundețiȘtergeresi minunat de aromat!
n-am incercat inca guguluful dar cred ca merita.
RăspundețiȘtergereCred ca a fost foarte bun, mai ales ca este cu marmelada ! Imi place tare mult si forma ;)
RăspundețiȘtergere