23 ianuarie 2010

SACULETE UMPLUTE sau (burtici cu baby :)

UMPLUTURA:
ardei rosu
cascaval galben cheder cheese
mozzarella
broccoli
sunca de curca
ceapa dulce
bacon(slaninuta crocanta),
usturoi
2 oua
Aluat
PILLSBURY CRESCENTS
cozi de ceapa verde
1 ou si mac








ENJOY!

11 comentarii:

  1. arata foarte bine si cred ca sunt deliciase

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai de mine!ce grozave ti-au iesit,bune,bune oricind!
    Bravo!
    Duminica placuta!pa,pa

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragalase foc burticile tale! Felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc frumos,si va doresc si eu o duminica placuta!xoxo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Paradis, superbe ti-au iesit. Ai putea te rog sa-mi spui pt cam cat timp le-ai tinut la cuptor? As vrea sa le fac si eu. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Ioana.Le-am tinut la cuptor aproximativ 20-25 la 350 F /180 grade.minute,dar depinde ce umplutura folosesti.Daca faci cornuri sau cirnaciori in aluat,atunci 15-20 minute e suficient.Succes,si spune-mi cum ti-au placut.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. felicitari pentru blogul tau grozav; te rog sa-mi explici ce inseamna "pilsburg crescents", e un aluat de foietaj?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Mihaela.Multumesc frumos pentru cuvintele fumoase.Pilsburg crescents e un fel de aluat tip croissant care se desface in foite....se poate folosi si foietajul.Scuze pentru intirziere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Paradis, super saculetele! Cred ca ai vrut sa zici Pillsbury nu Pilsburg. Se poate folosi si foetaj gen Pepperidge Farms?

    RăspundețiȘtergere
  10. Da,aluat pillsbury.A fost o greseala de computer.Se poate folosi orice fel de aluat sarat pentru saculete.Multumesc ca mi-ai atras atentia.Un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  11. arata foarte bine:)! as vrea sa le fac si eu! si la noi, in romania, este aluat dintr-acesta?;) te pup!:*

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !