25 februarie 2010

SALATA DE FASOLE IN CULORI CU PESTE AFUMAT

INGREDIENTELE:
***
3 cuti mari cu fasole boabe gata fiarta(alba,rosie si neagra)
2 rosii potrivite
2 catei de usturoi razalit
5 linguri ulei de masline
1 ceapa medie dulce
1/2 ardei rosu
1 legatura de ceapa verde
4 ridiche(obtional)
1 morcov(obtional)
betze de telina
150 grame salmon afumat
condimente:sare,piper,boia dulce,oregono..
2 lingurite suc de lamaie

Ceapa taiata marunt, usturoiul pisat,uleiul,sare,oregon,piper.
Se amesteca si pune in frigider la marinat pentru circa 20 minute.

Fasolea,morcovul crud feliat subtirel,rosiile taiate cubulete,
ardeiul rosu taiat marunt ,
ridichea si ceapa verde rondele.Se amesteca usor toate,
dupa care se adauga sosul de ulei cu ceapa si usturoi,si la sfirsit pestele afumat
Foarte delicioasa...:)

Se lasa la frigider circa 1 ora .

Serviti cu tortila chips(chipsuri din malai)

ENJOY!

4 comentarii:

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !