reteta personala.
INGREDIENTE
300 ml lapte,3 lg faina,putina sarese fierb pina se ingroase.Dupa racire se amesteca cu 5 galbenuse si albusele batute spuma.Se pune intr-o tava si se coace la foc potrivit.Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza.
UMPLUTURA
1 cutie pateu,100 gr unt,o lingura mustar,patrunjel verde,sare,3 oua fierte taiete maruntel,parizel si ceapa dulce.Se umple rulada si se serveste rece ca aperitiv.
Am incercat si eu rulada aceasta,numai ca nu mi-a iesit asa faina ca a ta pt ca eu am finisat compozitia in tava,data viitoare o las cu moturi! Si deasemeni,am incercat si rulada cu cabanos, amandoua foarte bune si de efect! Multumesc mult! Ionela
RăspundețiȘtergereIonela,ma bucur ca ti-au placut ruladele mele.O zi frumoasa.
RăspundețiȘtergere"Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza" Poate parea haios dar eu nu inteleg, foaia se ruleaza cu tot cu prosop? multumesc :)
RăspundețiȘtergereDa Niko,dupa ce se scoate din cuptor se ruleaza intr-un prosop umed ca sa ia forma de rulada si sa nu se crape pe urma. .Desfaci rulada ,scoati prosopul:) dupa care adauga umplutura.Atentie! ....prosop umed (nu ud:)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult pentru raspuns si pentru ca ne impartasesti din retetele tale! Ai cateva retete care-mi plac mult si vreau sa le pregatesc pentru o zi speciala :)
RăspundețiȘtergeredoamne ce minunat se vede ca iubiti,, bucatareala,,
Ștergeremultumim mult
Cu multa placere!
ȘtergereMultumesc frumos!Iubesc foarte mult bucataria!Sint doar o mica bucatareasa:))❤
Ștergere