INGREDIENTELE
***
1/4 cup ulei vegetal
3 linguri dark brown sugar
6 bucati de pulpe(sau de care doriti)
1 lingurita de ginger proaspat
1 lingurita kosher salt,
1/2 lingurita piper,
2 lingurite frunze de thyme maruntit
patrunjel mult.
3 morcovi curatati si taiati feli
4 cartofi galbeni (about 1 pound), curatati si taiati in 4
1 cups supa de legume sau vita
***
PREPARAREA
***
Intr-o cratita de 4 quart ?,incalzim uleiul la foc mediu . Adaugam zaharul si lasam sa se caramelizeze pina se inchide la culoare circa 2-3 minute.Adaugam pulpele(sau ce aveti)ghimbiru,1 lingurita sare si piperul.Prajim bine pulpele pina devin inchise la culoare si capata o culoare brown inchis...aproximativ5-8 minute.
Intr-o cratita de 4 quart ?,incalzim uleiul la foc mediu . Adaugam zaharul si lasam sa se caramelizeze pina se inchide la culoare circa 2-3 minute.Adaugam pulpele(sau ce aveti)ghimbiru,1 lingurita sare si piperul.Prajim bine pulpele pina devin inchise la culoare si capata o culoare brown inchis...aproximativ5-8 minute.
astept cuminte ! bine ca am mancat !
RăspundețiȘtergereHi, i just want to say hello to the community
RăspundețiȘtergerestafeta prieteniei te asteapta s-o preiei!
RăspundețiȘtergere