12 decembrie 2010

Chicken stew exotic






INGREDIENTELE
***

1/4 cup ulei vegetal
3 linguri dark brown sugar
6 bucati de pulpe(sau de care doriti)
1 lingurita de ginger proaspat
1 lingurita kosher salt,
1/2 lingurita piper,
2 lingurite frunze de thyme maruntit
patrunjel mult.
3 morcovi curatati si taiati feli
4 cartofi galbeni (about 1 pound), curatati si taiati in 4
1 cups supa de legume sau vita
***
PREPARAREA
***
Intr-o cratita de 4 quart ?,incalzim uleiul la foc mediu . Adaugam zaharul si lasam sa se caramelizeze pina se inchide la culoare circa 2-3 minute.Adaugam pulpele(sau ce aveti)ghimbiru,1 lingurita sare si piperul.Prajim bine pulpele pina devin inchise la culoare si capata o culoare brown inchis...aproximativ5-8 minute.
Adaugam cartofi,morcovi ,ginger,frunzele de thyme ,rosmarin si supa calda de legume.

Lasam sub capac la foc mediu circa 30 minute
dupa care ridicam capacul,si lasam sosul sa scada

Presaram patrunjel,sare,piper.
enjoy!

3 comentarii:

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !