***
2 oua
250 grame zahar
2 oua
250 grame zahar
3 linguri cacao
2-3 linguri gem
2-3 linguri gem
150 ml ulei
500 gr faina
1 plic praf de copt
250 ml lapte
1 plic praf de copt
250 ml lapte
***
Mod de preparare
***
Se bate albusele de ou, se adauga zaharul si galbenusul, se amesteca bine.
Separat se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa.
Apoi se adauga oului uleiul, laptele, gemul si la sfarsit faina.
Se pune intr-o tava cu hartie pergament si se da la copt la
180°C pentru aproximativ 20 minute
CREMA
***
225 grame philadelphia cream cheese moala la temp. camerei
1/2 cupa zahar
500 ml frisca batuta
15 oreo cookies(biscuiti de ciocolata umpluti cu crema alba)
Taiem biscuiti bucatele cit mai marunte
Crema de brinza o batem bine cu 1/2 cupa zahar pina se topeste
Adaugam frisca care a fost batuta cu 6 linguri zahar.
Le amestecam impreuna,dupa care adaugam biscuiti cu crema maruntiti.
Amestecam foarte usor.
Taiem blatul de tort in doua,insiropam putin cu lapte dulce,
dupa care umplem tortul cu crema obtinuta.
Lasam la rece 4 ore,dupa care decoram dupa imaginatie.
L-am prestat dupa dorinta fetitei de 10 ani in doar 2 ore .(1 ora shopping,1,1/2 ora copt+crema+decorat)
Sectiunea nu o am dar a fost foarte gustos,cremos si deliciouse :)
Adaugam frisca care a fost batuta cu 6 linguri zahar.
Le amestecam impreuna,dupa care adaugam biscuiti cu crema maruntiti.
Amestecam foarte usor.
Taiem blatul de tort in doua,insiropam putin cu lapte dulce,
dupa care umplem tortul cu crema obtinuta.
Lasam la rece 4 ore,dupa care decoram dupa imaginatie.
L-am prestat dupa dorinta fetitei de 10 ani in doar 2 ore .(1 ora shopping,1,1/2 ora copt+crema+decorat)
Sectiunea nu o am dar a fost foarte gustos,cremos si deliciouse :)
Oooooooooooo dar vad ca ai avut sarbatoare !
RăspundețiȘtergereLa multi ani cu sanatate !
Uite inca o reteta minunata facuta de cele doua manute destoinice ale tale !
Felicitari...
ce-mi place cum l-ai decorat !ce imaginatie ai avut !albastreala e din frisca ?imi place grozav si cred ca e si bun.
RăspundețiȘtergereFelicitari,Paradis!!!Frumos tare tortuletul!!!!O insulita perfecta pentru un festin de zi de nastere!!!!
RăspundețiȘtergereO seara frumoasa sa ai!!!
Foarte frumos!felicitari,arata nemaipomenit de bine,si cred ca a fost si bun.La multi ani,aniversatului-ei?o zi buna!!!
RăspundețiȘtergereSUPER interesant arata tortuletul.Si pare si foarte gustos. E perfect pentru a-i incanta pe cei mici.
RăspundețiȘtergereO idee grozava, intr-adevar!
RăspundețiȘtergereSa tot fii copil si sa tot mananci
asa torturi!
sante-ti foarte indemnatice,avem ce invata....mi-ar place sa lucrez si eu acolo!!!! COMPLIMENTE pentru tot ce faceti!!!!!
RăspundețiȘtergere