30 septembrie 2010

Pastai aite(Pastai de fasole verde cu usturoi)


Mancarea ardeleanului :)
***
INGREDIENTELE NECESARE
***
Pastai de fasole galbena rupta si spalata
1 legatura de patrunjel ,marar
5 catei de usturoi
2 lingurite de boia
sare,piper, 3-4 linguri de ulei
****
Se caleste usturoiul razalit in ulei fierbinte, apoi se adauga boiaua.Se caleste 1 minut.
Se adauga pastaile, sare si piper dupa gust. Se calesc pastaile circa 5 minute.
Se adauga 2 cani cu apa si se fierb pastaile 30-35 de minute sau pana sunt fierte, cu capacul pus.
Se adauga patrunjel si marar
La sfarsit daca apa nu e evaporata, luati capacul de pe oala si mai fierbeti astfel incat apa sa scada...mie mi-a placut cu putin sos.
Foarte buna .

ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !