13 ianuarie 2010

CIORBA DE LEGUME CU SALSA IUTE SI PIEPT DE PUI

INGREDIENTE:

1 piept de pui ,50 g orez, 300 g zarzavat de supa(morcov,ciuperci,telina,patrunjel,ardei rosu,pastai) ,

1 cepa mare, 2 linguri salsa iute, smantana,1 lingurita otet, tarhon si sare, dupa gust.

MOD DE PREPARARE:

  • Pieptul de pui se taie patratele mici,si se pune in apa si sare, se spumuieste, se adauga ceapa taiata marunt si zarzavatul cubulete.
  • Zarzavatul se pun sa fiarba impreuna cu carnea numai pentru a-i da gust. Cand totul s-a fiert, se adauga orezul fiert separat, tarhonul, potrivindu-se de sare si otet,dupa care adaugam salsa iute.
  • Se mai fierbe circa 3 minute la foc domol.
  • Servim cu smintana
ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !