16 februarie 2009

SNITEL CU PASTA DE HREAN IN FULGI DE PORUMB

INGREDIENTE
1 piept de pui
2 oua batute bine
faina alba
fulgi de porumb
sare,piper.
pasta de hrean
ulei pentru prajit
.....................
Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute.
Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit.
Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile.
Se scurg pe un servetel de bucatarie
Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.

eu l-am papa cu BLT SALAD.
ENJOY!

4 comentarii:

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !