Pentru a primi cele mai noi retete,introduceti adresa de e-mail :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

16 februarie 2009

SNITEL CU PASTA DE HREAN IN FULGI DE PORUMB

INGREDIENTE
1 piept de pui
2 oua batute bine
faina alba
fulgi de porumb
sare,piper.
pasta de hrean
ulei pentru prajit
.....................
Pieptul de pui se taie feli nu prea subtiri,se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper.Se da deoparte pentru citeva minute.
Se ia fiecare snitel in parte si se unge usor pe fiecare parte cu pasta de hrean.Se da prin faina,ou,fulgi de porumb maruntit.
Se prajeste in ulei incins pe amandoua partile.
Se scurg pe un servetel de bucatarie
Daca doriti sa reduceti din calori,va sfatuiesc sa-l dati la cuptor pe o folie de aluminiu neunsa,pentru circa 25 minute la 180 grade/350 F.

eu l-am papa cu BLT SALAD.
ENJOY!

4 comentarii:

  1. Foarte buni Paradis ,trebuie sa fac si eu cu pasta de hrean,eu ung cateodata cu mustar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Lissa.Cu mustar am facut si eu,dar cu pasta de hrean da un gust aparte.Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !