4 aprilie 2009

GERMAN APPLE CAKE(chec nemtesc cu mere)





INGREDIENTELE- lichide

4 oua,1 .1/2 cup zahar se mixeaza la mixer, se adauga 3/4 cup ulei si se mixeaza impreuna.

INGREDIENTELE- solide

1 lingurita bicarbonat,
1 lingurita scortisoare,
fructe uscate(am adaugat un pumn de caise uscate),
2 cupe faina,
7 mere potrivite taiate cubulete.
****************

se amesteca bine ing. solide si se mixeaza impreuna cu ing. lichide de mai sus.
Se aseaza compozitia in tava iar merele deasupra.
Se apasa cu lingura sa intre in aluat.

Se da la foc pentru circa 35 minute.
(incercati cu scobitoarea)

4 comentarii:

  1. La mine pe blog ai cateva premii care abia asteapta sa fie ridicate. Multi pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea te astept pe la mine unde doua premii te asteapta nerabdatoare sa le ridici...superblogul tau...imi place mult...te pup cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dora,multumesc frumos pentru premii.Va pup si va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !