recipe by Parvulescu
Ingrediente:
4 oua
3 bucati de piept de pui
300ml sos alb
unt
piure de cartofi (am folosit 5 cartofi mari)
piure de cartofi (am folosit 5 cartofi mari)
cascaval(am folosit pe cel galben)
condimente (curry,sare,piper si condimente pentru pui).
Se taie puiul bucati se condimenteaza, sareaza si se trage putin in tigaie,
de preferabil in tigaia de teflon, fara ulei.
Nu trebuie sa fie prea facut, ca se ma baga apoi in cuptor.
Piureul se amesteca cu 2 oua putin cascaval si sare.Se unge un vas de yena cu unt si e toana in el piureul. Deasupra se pun bucatile de puiSosul alb se amesteca cu restul de oua.Se toarna in vasul de yena iar deasupra se pune cascavalul ramas si cateva bucati de unt.Se baga la cuptor aproximativ 30 de minute, pana prinde culoare deasupra.:)Sosul alb
Piureul se amesteca cu 2 oua putin cascaval si sare.Se unge un vas de yena cu unt si e toana in el piureul. Deasupra se pun bucatile de puiSosul alb se amesteca cu restul de oua.Se toarna in vasul de yena iar deasupra se pune cascavalul ramas si cateva bucati de unt.Se baga la cuptor aproximativ 30 de minute, pana prinde culoare deasupra.:)Sosul alb
40gr unt, 50gr faina, 500 ml supa.
Se topeste untul fara a se incinge tare, se adauga faina, se mesteca pana se inglobeaza(NU se prajeste) si apoi se pune supa calduta putin cate putin mestecandu-se.
simplu si bun, draga Paradis, voi inverca sigur!:P
RăspundețiȘtergerepremii de la mine pt. voi! Va astept sa le ridicati! Arata super, mega delicios. Felicitari!
RăspundețiȘtergereGrozava reteta! Pentru blogul tau delicios ai un premiu dragut la mine, sper sa iti placa!
RăspundețiȘtergereMultumesc Diamond.Este foarte delicios,si aseara sa papat tot.Sper sa-ti placa si tie.te pup.o zi faina
RăspundețiȘtergereMultumesc bucataras maniac pentru premii.Le voi ridica cind voi sosi acasa.Ma bucur ca-ti place gratinatul de pui.O zi faina
RăspundețiȘtergereMononoke,wow deja am rosit toata de emotie.Abia astept sa ajung acasa sa-mi iau premiul de la tine.Te pup si-ti doresc o zi superba.
RăspundețiȘtergerebuna sunt aneta,minunata reteta ca de obicei,felicitari,o voi incerca neaparat,pupici
RăspundețiȘtergere