10 ianuarie 2009

CHESSCAKE CU FRUCTE.

pt blat:
1 cup biscuiti(eu am folosit cei cu miere de albina,3 linguri zahar,3 linguri margarina sau unt moale,dimensiunea tavi mele e 40/27.cm
crema:
5 pachete de philadelphia cream cheese la temperatura camerei
1 cup zahar,3 linguri faina,1 lingura vanilie,1 cup smintina,4 oua.
coaceti la 325 F pentru 1 ora si 5 minute.se lasa la rece pt 5 ore.PIREUL DE FRUCTE
BLATUL DE BISCUITI
se amesteca toate si se pun in tava unsa.
se lasa la cuptor pentru circa 10 minute la 325F.
am adaugat si bucatele de unt.(reteta nu previne).
dupa ce blatul e gata,se lasa la rece,si se adauga crema de brinza.

crema:

bateti cu mixerrul crema de brinza cu 1 cup zahar,faina si vanilia.

adaugati 1 cupa de smintina si batem in continuare

Adaugam ouale unu cite unu,si mixam compozitia de brinza la law speed dupa fiecare ou in parte pina ajunge o crema foarte moale si pufoasa.

PIREU DE FRUCTE.
Am facut un pireu de fructe...

kiwi+o lingura de zahar praf

capsuni+o lingura de zahar praf

afine +o lingura de zahar praf

Pureul l-am amestecat cu cite 3 linguri din compozitia de crema.

am pus peste blatul din tava crema,lingura cu lingura din fiecarepure

(alb,verde rosu si mov)

gata de pus la cuptor

dupa 1 0ra si 5 minute
sectiunea
portia mea.

ENJOY!

3 comentarii:

  1. yam, yam.....ce simpla si bunuta e, se va efectua in weekend. te pup!!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu placere.sper sa-ti placa.te pup.un weekend frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm... vreau si eu... Cred ca-tare faina si mie-mi plac praji cu branza!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !