Ciuperci albe
1 ceapa mare
2-3 catei de ustroi
150 gr sunca
1 legatura mica de patrunjel
1/2 ardei rosu
cascaval ras
ulei de masline,sare ,piper
MOD DE PREPARARE:
Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura.
Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.
dupa 30 minute:
Ce frumos arata pe platou cu decor verde... As minca vreo citeva ciupercute, ca tot e prinzul... yamiii...
RăspundețiȘtergereSigur o bunatate,imi plac ciupercile gatite in orice mod!!!Si prezentarea excelenta!
RăspundețiȘtergerePupici si pe curand!!!
Cam la fel le pregatesc si eu,numai ca mai, adaug ou in umplutura si usturoiul nu-l pun la prajit.Sant delicioase!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
delicioase ciupercutele tale si frumos prezentate!
RăspundețiȘtergere