14 aprilie 2008

COSULET DE CIOCOLATA


recipe by SimonaB
  • Cosulet
  • Ingrediente cosulet:
  • 60 g ciocolata maro ( chocolate -flavored candy coating)125 g ciocolata alba ( white candy coating)
  • Asa este in reteta din carte dar eu am folosit cam acceasi cantitate de ciocolata.
  • Se ia un bol cu un diametru de 12 cm la deschidere, se acopera cu folie de aluminiu pe dinafara.
  • Se apasa bine pe dungile si incretiturile care se fac sa fie cat mai uniforma suprafata
  • se aseaza ciocolata maro intr-un vas si se pune la microunde la medium pentru 2sau 3 minute.
  • Se pune intr-o punga.
  • Eu am pus la reheat cam 45 de secunde.
  • Se foloseste o foarfeca si se taie unul din colturile pungii (cam 2 mm) si se incepe "ornarea"bolului
  • Dupa ce tot bolul e acoperit se pune la frigider pentru 10 minute. Se procedeaza la fel cu ciocolata alba si se face un strat de ciocolata alba peste cel maro
  • dupa ce a mai stat inca 10 minute in frigider se scoate incet bolul si folia din interior .







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !