24 aprilie 2012

Fasole verde,morcovi cu rozmarin,migdale si suc de citrice


Mod de preparare:









Am servit alaturi de piept de pui in sos de soya.
Enjoy!

14 comentarii:

  1. Wow,ce explozie de culoare!Ador ca mancarea sa aiba un astfel de aspect!Pupici si o seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata culoare ...arata tare bine mancarica ta...cred ca a fost delicioasa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Este asa de colorata si de vesela,imi place mult.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Yamiii... papa bun, sanatos si cred ca merge de minune la dieta... Pupici si o zi minunata sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata intr-un mar efel, nu ai cum sa nu poftesti la ea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am mincat pentru prima oara migdale prajite in unt si puse peste un pastrav prajit acum vre-un an si de atunci sint "hooked".
    Excelent rezultatul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow.....toate pupilele mele gustative sunt date peste cap:))!!!!!!O salata super delicioasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mmmmmmm, a venit primavara! Se vede! Mîncam mai colorat!

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoasa.Salata acesta am preparat-o de 3 ori in aceasta saptamana cu diferite arome:cu usturoi si nuca,cu oua fierte razalite si mustar,cu cocos si pine nut.Ador salatele!Va doresc un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !