recipe by Lissa.
4 oua ,
4 lg faina,
150 g salam (poate fi si sunca sau parizer)
4 oua ,
4 lg faina,
150 g salam (poate fi si sunca sau parizer)
100 g cascaval,(in cazul meu cheddar)
1/2 plic praf de copt.
ardei rosu, verde,galben taiat bucatele,
cateva masline ,
condimente dupa gust.
Cascavalul se da pe razatoarea mica, sunca se taie cubulete 1/2 plic praf de copt.
ardei rosu, verde,galben taiat bucatele,
cateva masline ,
condimente dupa gust.
Ardeiul si maslinele se taie bucatele.
Albusele se bat spuma cu putina sare ,se aduga galbenusele ,apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus.Se pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa gust condimenteIn tavita de chec pe care am uns-o ,am pus toata compozitia si am dat la
cuptorul preincalzit in jur de 25-30 minute
Se taie rece.Este foarte aspectoasa si delicioasa.Multumesc Lissa.
Se taie rece.Este foarte aspectoasa si delicioasa.Multumesc Lissa.
Ceva asemanator am pe lista de preparat pentru Velentine's dinner.
RăspundețiȘtergereArata excellent si la gust cunosc!
Bravo Paradis; te-am mai intrebat o data, te mai intreb acum si pentru ultima data: cum te cheama? First name only!!! Merci! xo
Hi Nina.Multumesc frumos.Iti scriu un mesaj pe privat.O zi frumoasa.
RăspundețiȘtergereArata minunat.. Sanda
RăspundețiȘtergereZiua buna!
RăspundețiȘtergereAm facut acest aperitiv pt. ziua mea, a fost o nebunie atat gustul cat si cum arata ;) Mi-a placut si ca se face tare repede. Doar la cantitatea ingredientelor am umblat putin.:)
Multumesc tare frumos de inspiratie.
Numai bine,
Florena!
Multumesc frumos Sanda.Un weekend placut.
RăspundețiȘtergereFlorena,La multi ani! ma bucur ca ti-a placut acest minunat aperitiv.Multuumesc si eu Lissei pentru reteta.Un weekend placut.
RăspundețiȘtergere