10 aprilie 2008

Foietaje umplute


TAIAT FOIETAJUL IN PATRATELE

.piept de pui,cascaval,maioneza,mustar,sare,piper,patrunjel,bacon.

...In supa de taietei in care am aruncat citeva bucati de piept de pui(vreo 3-4)
le-am scos afara dupa ce sau fiert,le-am taiat marunt ,am adaugat cascaval razalit ..{tot la ochi},1 lingura(PLINA) cu maioneza,2 lingurite mustat(DIJON)
si 4 feli de bacon(slaninuta )prajita bine,sa fie uscata,patrunjel,sare si piper.
Toate se amesteca si se umple patratele de foietaj,si dupa cum obs.le-am pus in forma de muffins si le-am copt pina sau rumenit.
LE-AM ASEZAT IN FORMA DE PLIC SI CAPETELE LE-AM STINS LA MIJLOC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !