La multi ani de ziua Copilului!
Happy,Happy pentru 1 iunie-Ziua Copiilor!!!
***
Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie,
E pasarea ce-aluneca-n zare,
Si-un gand pribeag de-o vesnicie.
Copilaria-i o suava floare!***
Copilul este bogatia omului sarac !!!
La multi ani de ziua Copilului!
Happy,Happy pentru 1 iunie-Ziua Copiilor!!!
***
Copilaria-i un zambet, un vis, e veselie,
E pasarea ce-aluneca-n zare,
Si-un gand pribeag de-o vesnicie.
Copilaria-i o suava floare!***
Copilul este bogatia omului sarac !!!
Ingrediente necesare
700 ml(3 cani)suc de merisoare
150 ml sirop de merisoare/cranberry
80 grame zahar pudra
1 steluta anason :)
1 baton de scortisoara
2/4 pere coapte(beurre bosc)decojite
1 lingura amidon alimentar
Mod de preparare
Amestecam suc de merisoare, siropul, zaharul, anasonul stelat si scortisoara intr-o cratita medie peste foc mic.
Amestecanm timp de 5 minute sau pana se dizolva zaharul.
Adaugam perele si se fierbe acoperite cu capac,amestecand ocazional timp de 1 ora sau pana cand se inmoaie si scade la jumatate
Scoate cu mare grije perele fierte,scortisoara si stelutele:)
Dizolvam 1 lingura de amidon,1 lingura de zahar pudra
si o lingura de sirop rece de merisoare.In siropul format adaugam amidonul dizolvat!
Lasam citeva minute la fiert/foc mic/ pina se ingroase putin ca o glazura.
Decoram cu glazura calduta:)
Se toarna peste pere glazura calduta.Lasam deoparte sa se raceasca usor.Servin imediat cu inghetata de vanilie/cookies si sos de cranberry
Ingrediente
***
700 ml(3 cani)suc de merisoare
150 ml sirop de merisoare/cranberry
80 grame zahar pudra
1 steluta anason
1 baton de scortisoara
2/4 pere coapte(beurre bosc)decojite
1 lingura amidon alimentar
Metoda de preparare
***
***
Amestecam suc de merisoare, siropul,
zaharul, anasonul stelat si scortisoara intr-o cratita medie peste foc mic.
Gatiti,
amestecand, timp de 5 minute sau pana se dizolva zaharul.
Adaugam perele si se fierbe acoperite cu capac,
amestecand ocazional timp de 1 ora sau pana cand se inmoaie si scade la jumatate
Scoate cu mare grije perele fierte.scortisoara si stelutele:)
Dizolvam 1 lingura de amidon,1 lingura de zahar si o lingura de sirop rece de merisoare.
In siropul format adaugam amidonul dizolvat!
Lasam citeva minute la fiert/foc mic/ pina se ingroase putin ca o glazura.
Se toarna peste pere glazura calduta
Lasam deoparte sa se raceasca usor.
Servin imediat cu inghetata de vanilie/cookies si sos de cranberry
Enjoy!
Faina de tot reteta, iar pozele superbe.
RăspundețiȘtergereSeara faina sa ai.
Ce poze minunate!! Nu as putea refuza o portie... iar vasul este super!!
RăspundețiȘtergerePupici
Arata tare frumos, ai facut niste poze tare reusite!
RăspundețiȘtergereGrozav de frumos absolut totul aici la tine.
RăspundețiȘtergerePupici!
merisoarele sunt preferatele mele...nu prea gasesc suc sau sirop , numai uscate...
RăspundețiȘtergereDesertul o fi el bun, dar vasul imi place f tare!
RăspundețiȘtergereeee, ce rasfat pentru ochi! totul e frumos, de la reteta la continut! si bineinteles pozele!
RăspundețiȘtergereNu știu de ce nu pot intra pe blogul tau:(?Pup
Ștergerewauuuuuuu! cum arata ! imi inchipui si cat este de bun !cred ca prefer varianta asta decat a perelor fierte in vin!
RăspundețiȘtergereTotul este minunat:)!!!!Felicitari!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos fetelor!!
RăspundețiȘtergereArata incredibil de apetisant! Something to die for :)
RăspundețiȘtergereSerios acuma... au o culare perele alea...