Pentru a primi cele mai noi retete,introduceti adresa de e-mail :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

19 septembrie 2009

BAGHETUTE CROCANTE

\
recipe by alina-lili
INGREDIENTELE:

300 gr aluat de pizza sau foetaj
- 200 gr. salam feliat foooaarte subtire
- 200 gr. cascaval de care aveti, puteti combina mai multe tipuri
- oregano
PREPARAREA:
se intinde foaia cu sucitorulAdaugam cascavalul dat pe razatoarea mare(in cazul meu ceder chesse)
aseaza feliutele de salam pe jumatate de foaie
jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja, se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi

cu rola pentru feliat pizza se taie aluatul fasii cam de 2-3 cm latime
se rasuceste fiecare fasiuta si se aseaza in tava tapetata,sau cu hartie de copt.


le-am facut si simple cu cascaval.
se da la cuptor la foc iute pana se rumenesc baghetutele



FINALU:)


ENJOY!

1 septembrie 2009

HAWAII CAKE (PRAJITURA HAWAII)


recipe (tradusa)by Pitt
Ingrediente necesare:
o conserva mare de cocktail de fructe (ananas,pere,mere,struguri,cirese,papaya,mango,..)
150 g unt
150 g zahar
un praf de sare
2 oua
250 g faina
25 g nuca de cocos(Kokosraspel)
2 lingurite praf de copt
4 linguri suc de lamiie
putin unt ptr. unsul formei si putin gris ptr. tapetat forma.
Glazura:
250 g zahar praf
sucul din conserva de fructe.
Turnam continutul conservei de suc intr-o sita si lasam sa se scurga bine intru-n alt recipient. Taiem bucatile de fructe in bucatele mai mici.
INGREDIENTELE
Batem bine untul cu zaharul si praful de sare, adaugam ouale si amestecam pina s-a dizolvat zaharul complet.
Faina se amesteca cu nuca de cocos si praful de copt si se incorporeaza in amestecul din unt, zahar,ou.
La sfarsit adaugam sucul de lamiie si fructele.
si....
Aluatul il bagam in forma unsa si tapetata .
Aluatu il punem in forma,si nivelam .

Lasam in cuptorul preincalzit la o temperatura de 200°C ptr. ca. 45-50 minute.
Scoatem si lasam la racit.Zaharul pudra il amestecam cu suc de fructe lasat din cocktail, in asa fel sa obtinem o consistenta mai vascoasa,si turnam peste prajitura.
L-am decorat cu ananas,si l-am pudrat cu zahar vaniliat.
sectiunea :)
foarte delicios....este a 4 oara de cind o fac.Multumesc Pitt pentru traducerea retetei.
Aici portia mea:))
Alaturi de inghetata de vanilie.
ENJOY