3 bucati piept de pui
3 linguri ulei,
2 linguri faina;
1 mana buna de ciuperci taiate felioare;
1 capa babana,
2 casulete mici usturoi
ardei rosu(nu e neaparat)
3 morcovi taiati feli grosute,
3 fire de telinadaca nu aveti,merge si cu radacina;
3 feliute ardei iute taiat marunt;
1 mana de pastai
4 -5cartofi rosii ;
2 linguri pasta de rosi
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_u7vx7SYhJFOwElrdE5wfeGuVHcb7X-VRWafmEHndRHCeqXujHqDSpBBeesMGvJkvVyXhmHNBNeiwbWdq-4fe_3agc_4Sb3Gp26OQlvn6XV6N_C9nw3J8YWuJIX5FRvDIoyg46K=s0-d)
Am incins 3 linguri ulei,
Prajim 5 minute la foc tare pina a devenit carnea albicioasa .
Am pus frumusel carnea intr-un vas,iar in aceeasi tava am adaugat ceapa pestisor ,usturoiul maruntit si ciupercutele....
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sdfjwYrKg4f1y3doUHBlDvNyjyIbM7ZKXAVfIuXlpePyRk9bKWPgbbIO36AUqbvedyz80sdV1Svp46capeYb3JxkKBvKBLq2FdqEf6xI0UrCK-sKUMMomWFF9SO6EUlK5sZmll5Q=s0-d)
le prajim putintel
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sgwNB8JZBPlhFRCVsj5GmPexGMqjn2UsLJ7H_GTNcpPbEdDw5muXUSbPxIwiq7V5nFx6AYXzEenhZZhg_hWlypJPbHUa5BFk5s_WFmI8Yewx5kVRvTCPTie1JHfYm7zi_83yvcb4Q=s0-d)
am taiat cartofi uniformi,ca cei din poza
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vkbpdE8i-I1RQilkz0E_z9aVbYvtvr6ImZy8KuO3AJpqEK1pwS1iJHFKb0F5m7h6vW1HisMZ4tRKslLHLQxlzCKrbExkHwTKYrz7sSQYK1zTlw6HjyABm0SG442zraRk1JJAgiQw=s0-d)
4 cartofi rosi prichindei
Se mai lasa toate la fiert circa 15 minute,
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uaSUWXBZdXBgxxH86KgqixbHE2AOszNc932o94yM9Iq1cNYIOvuV0o8IWRN83_4lUMk20ObB0DucmVqKzeKIZiGkGpU8llgydAlpApbfHmVhOxaXJm2UHG0leDjX0wmPX44pscSA=s0-d)
dupa care intre timp am facut o ingrosala din 2 linguri rase de faina si putina apa rece
dupa cele 15 minute,am adaugat ingrosala....
marar uscat.
piept de pui(3 bucati)
.Am taiat pieptul de pui patratele groase,dupa care l-am presarat cu cele 2 linguri faina.
totul se lasa 5 minute la foc domol,dupa care am adaugat 2 linguri pasta de rosi,ardei iute,500 ml apa(sau supa de pui)si-am lasat-o la foc domol circa 40 minute![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_uh_5gqyS4o5uW8TeV1dEG89NmWOk4vETeyls0ut-Q5C_9TBdPvd29eLQeqZemewd9G2ZWKWstW3cQ2yS64xx_D3hhbgUHi9ypaB4TlUywYF7_LDH0RCmoqXTV72oRBK-3QrB8_pA=s0-d)
adaugam ardeiul iute maruntit.
Dupa cele 40 min,am ad. telina,morcovi,cortofi si o mana de pastai congelate
am lasat inca 5 minute la foc tare pina a scazut putin.
la sfirsit adaug marar uscat
asa arata dupa ce l-am terminat
enjoy!
Mmmmmmmmmm,lecker!! Ce bine arataaa!
RăspundețiȘtergereMersi fain Maya. Gulasu asta ie preferat de toti din familie.Vin la tine pe blog,sa-ti spun ce-am facut cu rulada de spanac :)
RăspundețiȘtergereDragelor!asta nu-i guias unguresc!ala nu se face din piept de pui!eventual american!practic nu e guias!deloc!ciorbita americana!ha,ha
RăspundețiȘtergereda cred ca e buna dar cu de toate de aici de la noi,nu de la americani!da !
RăspundețiȘtergereAsa Mariana..asta ie mai mult gulasi american decit unguresc...Am discutat despre asta cu fetele de pe culi.Mersi.
RăspundețiȘtergere