5 noiembrie 2012

Saffron Fish Soup



Foarte buna si fff usor de preparat!Aceasta supa/ciorba imi aduce aminte de vacanta din Caraibe(Dominican Republic)

Mod de preparare:
 
1 file de peste(la alegere)
2 cartofi taiati cubulete
2 morcovi feliati
1/2 ceapa solzisori
telina taiata marunt
usturoi razalit
saffron,susan


Mod de preparare
 

Prajim morcovi intr-o lingura de ulei masline.
Adaugam ceapa la prajit pentru 1 minut.Adaugam un litru de apa rece si tijele de telina bucatele.Acoperim oala cu capacu pina incepe fierberea.
Am taiat cartofi cubulete dupa care i-am adaugam in oala.
Lasam totul la fiert circa 25 minute la foc mediu.Pestele l-am taiat cubulete dupa care l-am pus in oala la foc foarte mic circa 7 minute.Am razalit usturoiul si-am add saffronul.Oprim focul si lasam capacul pe oala citeva minute.Servim cu lamaie si cu susan usor rumenit!
enjoy!





ENJOY!

8 comentarii:

  1. Ce bine arata supica asta, as servi si eu o portie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci... facem asa: pap de la tine un castronel de ciorbita, apoi ii spun lu barbata-miu sa ma duca in Caraibe, ca sa pot face diferenta! E ok?! :)))
    Delicioasa trebuie sa fie ciorbita asta..

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu toate ca-mi place la nebunie ciorba de peste, din motive necunoscute nu o facem prea des :(. Asa cu safron nu am incercat niciodata
    Arata SUPER!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi place ciorba de peste, asta inseamna ca si supica ta ar fi pe gustul meu...mai ales pe plaja insorita din Caraibe :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat de bine arata!As servi cu placere un bol cu supa!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !