"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta,
Atunci cand bucatarul e artist"
AL. O. TEODOREANU
27 noiembrie 2012
Grilled Eggplant with Caponata Salsa
Ingredients
3 tablespoons extra-virgin olive oil
2 medium eggplants (1 1/2 pounds total), cut into 1-inch rounds
Coarse salt and ground pepper
feta cheese, crumbled (1/2 cup)
2 tablespoons capers, drained
1/3 cup red onion, diced small
3 medium tomatoes, seeded and diced
3 tablespoons minced fresh mint leaves
2 teaspoons balsamic vinegar, plus more if desired
celery,oregano(dry)
Directions
Preheat oven to 425 degrees. Brush a rimmed baking sheet with 2 tablespoons oil. Arrange eggplant rounds in a single layer and season with salt and pepper. Roast until undersides are browned and release easily from sheet, 25 minutes. Flip each round and season with salt and pepper. Roast until undersides are browned and eggplant is tender, 10 to 12 minutes.Meanwhile, in a small bowl, mix together 1 tablespoon oil,capers,onion, tomatoes, mint,celery,oregano and vinegar. Season to taste with salt, pepper, and more vinegar, if desired. Transfer eggplant to a serving platter.Top each round with a spoonful of tomato mixture,cheese and serve.
Prima impresie a fost ca sunt ciupercute....abia apoi am citit ca este o vanata. Minunat arata si cu siguranta gustul e pe masura. Te tzuc cu mult drag !
Wow! Cat de ispititor arata!
RăspundețiȘtergereDelicioasa mancarea si minunate poze ai facut! pup
RăspundețiȘtergereBig Like!
RăspundețiȘtergerecat de bune trebuie sa fie... fur si eu cateva!!!
RăspundețiȘtergereDA!!! Un mare LIKE!!!
RăspundețiȘtergereGrozav arata!! Asa ceva e musai de facut...ca-mi ploua in gura nu alta !!
RăspundețiȘtergereGrozav mod de a gati vinetele! Cred ca sunt delicioase!
RăspundețiȘtergereador vinetele, asa ca e o idee fantastica si atractiva!
RăspundețiȘtergerePlace mult...........fur reteta si o testez!
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult cum arata! Pupici!
RăspundețiȘtergereCe bunatate!!!Imi plac foarte mult vinete!!!
RăspundețiȘtergerePrima impresie a fost ca sunt ciupercute....abia apoi am citit ca este o vanata.
RăspundețiȘtergereMinunat arata si cu siguranta gustul e pe masura.
Te tzuc cu mult drag !
Mmmmm, bun, bun, bun!
RăspundețiȘtergereVa Multumesc foarte frumos!xoxo
RăspundețiȘtergereLovely idea, great recipe! Thanks for sharing!
RăspundețiȘtergereThankyou!Have nice day!
ȘtergereAcest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
RăspundețiȘtergere