15 ianuarie 2009

PRAJITURA RUDY

recipe by mona_usa
Ingrediente
400 gr faina, 250 gr unt, 150 gr zahar, 1 galbenus, 1 praf de copt, 2 linguri cacao
crema:
750 gr brinza de vaca dulce, 3 oua, vanilie, 250 gr zahar
Preparare
Faina, margarina la temperatura camerei, zaharul, galbenusul, praful de copt si cacao .Se framinta impreuna toate acestea ingrediente de mai sus pina obtineti un aluat nici prea moale,dar nici prea tare.Se aduna aluatul ca pe-o minge.Se da la frigider 30 minute,dupa care
se imparte in doua si se fac 2 bulgari:
Un bulgare se rade pe razatoarea cu dintii mari, se adauga crema de brinza, iar peste crema se rade cel de al 2-lea bulgar.
Atentie!
Farimaturile de aluat nu trebuie apasate cu mina atunci cand se dau prin razatoare,
se imprastie ca sa acopere crema de brinza..

Am impartit coca in 2.

Primul bulgaras l-am razalit in tava,si-am acoperit tava cu urmatoarea crema:

UMPLUTURA DIN BRINZA RICOTTA
************
Sepram albususurile de galbenusuri.
Se bate la mixer albusurile cu zaharul vaniliat si 250 grame zahar,
pina ce compozitia de albusuri se intareste.
*
Brinza +cele 3 galbenusuri se amesteca impreuna si se
adauga peste compozitia de albusuri batute, amestecand foarte usor
/\
Adaugam peste prima coca crema de brinza,dupa care se rade cea de-a 2 -lea aluat de coca.
cea de-a doua coca peste crema de brinza.
Cu grije foarte mare imprastiem fulgi de coca,pina se acopera toata crema de brinza.
se da la cuptor 180 grade(350 F) pentru circa 40-45 minute.
a-4-prajitura de sus in jos

prajitura rudy,cea cu blaturi maro si crema alba de brinza la mijloc




enjoy

2 comentarii:

  1. Foarte simplu! As dori sa prepar aceasta prajitura dar am mai multe intrebari :
    1. Cand framantati aluatul puneti toate ingredientele unul peste altul si apoi le amestecati? Sau le adaugati intr-o anumita ordine?
    2. Untul(margarina) folosit la aluat il topiti sau il puneti in stare solida? Daca e in stare solida, il adaugati rece din frigider sau la temperatura camerei?
    3. La crema ati pus la ingrediente 3 oua, dar nu ati mai spus cand se adauga galbenusurile. Se folosesc si galbenusurile sau e nevoie doar de 3 albusuri?
    4. La crema, vanilia folosita este baton sau esenta de vanilie?
    Va multumesc pentru rabdarea care ati avut-o pentru a-mi citi intrebarile. As fi foarte multumita daca mi-ati raspunde.
    Daca va e mai usor imi puteti scrie pe e-mail: anamaria_buciuc@yahoo.com
    De la: Ana-Maria Buciuc, Focsani-Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. buna Ana Maria.ti-amtrimis raspunsurile pe adresa de email,si-am reparat reteta de rudy.O duminica frumoasa.xoxo

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !