recipe by alina-lili
INGREDIENTELE:
300 gr aluat de pizza sau foetaj
- 200 gr. salam feliat foooaarte subtire
- 200 gr. cascaval de care aveti, puteti combina mai multe tipuri
- oregano
PREPARAREA:
se intinde foaia cu sucitorul
aseaza feliutele de salam pe jumatate de foaie
jumatatea goala de foaie se pensuleaza cu apa si se acopera cu ea partea umpluta deja, se apasa bine pentru scoaterea aerului dintre foi
tentante rau!arata minunat asa rumene!
RăspundețiȘtergeresunt delicioase,le-am incercat si sunt foarte incintata de reteta,multumesc mult!
RăspundețiȘtergereAdauga si blogul tau in anunturile gratuite Webroll.
RăspundețiȘtergereTrebuie sa incerc si asta, looks good.
RăspundețiȘtergereAm facut Pasta cu shrimp-care o ai la tine pe blog aseara, si sa primit foarte foarte buna! Bravo!!!! Merci pentru postare!
Excelent aperitiv!
RăspundețiȘtergereMama...mama..cred ca miroase in casa super! O idee super...s-a notat!Thanks
RăspundețiȘtergereTe invit pe blogul meu sa ridici un premiu pe care ti-l ofer ca mare placere.....inca mai simt gustul baghetutelor crocante ;)
RăspundețiȘtergereMinunate!Am sa le incerc si eu!
RăspundețiȘtergereAm un premiu pentru tine!XOXO
Salut,
RăspundețiȘtergereVreau sa iti spun ca ne plac foarte mult retetele gatite de tine si ne-ar face placere sa faci parte din pasionatii de gatit de pe GatesteInteligent.ro. Daca doresti sa iti publicam retetele pe GatesteInteligent.ro este deajuns sa completezi formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/inscrie-blog.html .
Iti multumim,
Adrian T
Buna, am descoperit recent blogul tau si nu pot spune decat ca imi place :) Daca ai vrea sa facem un schimb de link-uri pentru www.retete-slabit.net mi-ar placea. E-mail-ul meu este admin@retete-slabit.net pana ne vom auzi iti doresc succes in continuare.
RăspundețiȘtergereStimata Doamna,
RăspundețiȘtergereSunt incantata sa va anunt ca astazi incepe cea de-a doua editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Festivalul Blogurilor Gustoase este o competitie special dedicata blogurilor culinare redactate in limba romana.Vrem ca la acest eveniment sa ne reunim, indiferent de distantele geografice care ne despart, sa ne imprietenim si sa celebram pasiunea noastra comuna, arta culinara.
Va invit, asadar, sa fiti prezenta cu blogul dumneavoastra la acest eveniment care se desfasoara in perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2009. Puteti castiga 16 electrocasnice ultraperformante oferite de sponsorul oficial, trofee si diplome de onoare. Alaturi de noi la acest eveniment se afla si reprezentati de prestigiu ai presei romanesti, care vor duce mai departe vestea Festivalului si ii vor face cunoscuti pe castigatori.
Exista 15 categorii de concurs si dumneavoastra va puteti inscrie la oricate categorii doriti sa participati.
Pentru a va inscrie blogul, este necesar sa completati formularul de inscriere pana pe 1 noiembrie ora 23:59(http://www.gustos.ro/concurs/inscriere.html).
Toate informatiile despre Festivalul Blogurilor Gustoase le puteti afla de aici: http://www.gustos.ro/concurs/
Va multumesc pentru timpul acordat. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.
Anca Tenita,
Marketing Manager Gustos.ro
Tel: 021.32.41.404
Email: anca@tree.ro
Web: www.gustos.ro
Ce ingenios si bun! Iar combinatiile pot fi, practic, infinite!
RăspundețiȘtergereArata super! Vreau sa le fac si eu de un party. La ce temperatura le-ai copt? In Fahrenheit te rog si cat timp.
RăspundețiȘtergereVa multumesc fetelor.Azi le-am papat din nou.Sint tare delicioae.
RăspundețiȘtergereBuna Cristina.Eu le-am copt la foc normal de 350 F/180 Gr.pentru circa 20-25 minute...depinde de cuptor.Sper ca ti-am fost putin de ajutor.Un party minunat!
RăspundețiȘtergereBuna!
RăspundețiȘtergereImi puteti spune daca se pot servi/sunt la fel de gustoase/ si a doua zi...?
Multumesc!
Buna!A doua zi sint la fel de gustoase ca si in prima zi.Sint favoritele familiei mele!
RăspundețiȘtergere