11 ianuarie 2009

APERITIV DANA (salata de oua cu ciuperci)


recipe by NASHA

APERITIV DANA ( ptr o portie maricica ) :
15 oua fierte tari
2 linguri mari de smintina
3 -4 linguri de maioneza
sare , piper dupa gust,
mustar- dupa gust
ciuperci - cam 250 gr- usor puse in tigaie- cu puutin ulei si vegeta/sau sare.
( se lasa la racit )se taie ouale mare/mic care cum , marunt /nemarunt.se amesteca toate ingredientele. Se poate adauga ceva marar sau patrunjel verde sau ce doreste fiecare.
Daca se vrea mai mult gust de maioneza, se pune mai multa, daca se doreste mai mult gust smintina , se mareste portia de smintina.
Se aseaza in cupe si se orneaza sau se pune pe tartine, sandwisuri, crackers .
Eu le-am prestat in cosulete de foietaj.
ciupercile le-am pus la prajit.
dupa care am adaugat peste oua razalite,mustar,maioneza,smintina,sare,piper.

le-am decorat cu patrunjel si cappere

ENJOY!

9 comentarii:

  1. Buna Paradis !

    am trecut sa-ti intorc urarile facute cu ocazia sarbatorilor...multumesc mult de tot :)..de aceea iti urez si eu un An nou plin de realizari, fericire , sanatate si multe clope frumoase petrecute alaturi de cei dragi LA MULTI ANI !!

    ..mereu admir si raman deosebit de incantata pnetru modul cum pregatesti si decorezi toate preparatele pe care le faci...esti o adevarata maestra, sincere FELICITARI...am notat si acum cateva preparate care mi-au placut..sper sa le fac cat de curand..te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Paradis am un premiu pt tine pe blogul meu.

    Te pup si o saptamina usoara

    RăspundețiȘtergere
  3. Super salata asta ,imi place mult asa pusa in cosulete de foietaj.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Mona de urare si de complimente.Nu sint as in toate.Merg sa te salut si pe tine.Te pup,si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina,am ridica premiu,si-ti multumesc frumos.te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi Nicoleta.Salata ie super buna,si cosuletele la fel.Te pup si o saptamana faina.

    RăspundețiȘtergere
  7. Vaai, Paradis, cate minunatii ai tu aici! Nici nu stiu la care sa ma uit mai intai :)
    Ma duc sa le studiez cu atentie.
    Bravo pt tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mersi Edith,si felicitari pentru premiul de pe culi .Te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. super reteta si arata foarte bine, felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !