4 octombrie 2010

Banane prajite(reteta chinezeasca)



Ingrediente:


4 banane
100 de grame de faina
20 de grame de zahar
1 lingurita de praf de copt
1 ou
100 de ml de lapte
pudra de scortisoara
nuca de coco
coaja de la o lamaie (rasa)
ulei pentru prajit

***
Mod de preparare:

***
Decojeste bananele si taie-le in doua(eu le-am taiat in mai multe feli)


Prepara o pasta din faina, oua, praf de copt, lapte si zahar si las-o sa se odihneasca timp de o ora.

Adaugam nuca de cocos, coaja de lamaie si scortisoara in pasta mai sus mentionata, iar apoi se trece fiecare bucata de banana prin ea pana ce este total acoperita.

Punem bucatile de banane la prajit intr-o tigaie cu ulei incins si lasa-le la facut pana ce capata o crusta aurie si crocanta.

Le-am servit cu frisca si scortisoare.


Pofta buna!

8 comentarii:

  1. mmm, ce bun, abia astept sa fac reteta :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata! Pe cat de rapid, pe atata e si de bun. Trebuie sa incerc neaparat!

    RăspundețiȘtergere
  3. si baiatului meu ii plac bananele prajite,da;eu gasind pe aici doar banane obisnuite,nu mai adaug zahar,ca ele mi se par si asa dulci tare.dar e un desert rapid si tare gustos.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am mancat niciodata. trebuie incercat ca arata bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor.Trebuie incercate ca e un desert foarte usor si gustos.
    Pansy,eu am pus zahar din cauza ca bananele mele erau putin mai verzi.
    O zi faina

    RăspundețiȘtergere
  6. premii si un buchet de flori te asteapta la mine pe blog

    RăspundețiȘtergere
  7. dabea asyept sa inecrc sa fac aceste banane.....dic comentariile de mai sus crde ca vor iesti delicioase.Dupa ce o sa le fac o sa va scriu ca sa va spun cum mi-au iesit

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !