6 ianuarie 2009

MENIU DE REVELION 2008-2009

In seara de Revelion am avut f multi invitati (18 persoane) Aceste poze sint de la aperitivele ce le-am avut LA BUFFET si ce s-a papat in noaptea de Revelion.Petrecerea a durat de la 10:30 seara pina la 6:30 dimineata.
Buffet.
Mini foietaj umplut(Luci),rulada de carne tocata,mini rulade cumparate,cherry-rosioare,masline,castraveciori murati,salata,bradut cu rosi si shrimpi,cosulete umplute cu salata de oua si capere,crosiante umplute,cartofi pure,pulpe de pui,snitele,chiftele,cuburi marmorate,salata de vinete,salata de ciuperci,cabanos,salata de broccoli,caffe,sucuri,apa minerala,fructe,lapte de pasare,coconut ice,diplomat....si multa oboseala .

























































4 comentarii:

  1. LA MULTI ANI!CU ASA UN MENIU CU SIGURANTA VE-TI AVEA UN AN F. BUN!CU TOTII !!!MINUNATE TOATE SI CUM LE-ATI PREZENTAT!CIND AI FACUT TOATE ASTEA????RULADA MI-A ATRAS ATENTIA!DEFAPT TOTUL!!!!BRAVO SI CRED CA VA-TI DISTRAT PE CINSTE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos.Le-am prestat marti(toata ziua) si miercuri pina la ora 4 dupa amiaza.Si tie iti doresc un an nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tot uit prin blogul tau si am ramas uimita de cat de multe bunatati poti sa faci! Felicitari! Cat despre masa de Revelion.......a aratat superb si cred ca preparatele au fost delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos Lavinia.A fost delicioase,si au trecut aproape toate.Au ramas pozele amintire :)

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !