Ingredientele
***
3-4 buc piept de pui(1/persoana)
2oua batute
pesmet italian,
ulei,condimente(sare,piper),
faina,usturoi,
1/2 lingurita paprika dulce,
cascaval (mozzarella)
Mod de preparare:
***
Pieptul de pui se spala si se zvinta bine.Se condimenteaza cu(?)sare,piper.
Se face o crema din: 2 oua,faina (2-3 linguri),1/2 lingurita paprika dulce,usturoi,condimente.
Se tavaleste pieptul de pui prin crema obtinuta si apoi prin pesmetul italian(condimentat).
Se prejeste usor la foc medium circa 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta parte.
Se pune intr-o tava yena(sticla)si se aseaza din belsug mozzarella sau altfel de cascaval.
Se da la cuptor 10 minute pina prinde o crusta crocanta de cascaval.
Servim cu lamaie sau garnitura(?)de sezon.
Enjoy!
Ce bun trebuie sa fie... Iar pesmetul italian este delicios!! Voi incerca si eu varianta asta, mai ales ca suntem fani snitel!
RăspundețiȘtergereFoarte frumoasa prezentarea si mai ales suportul ptr vas!
Vaaai, ce-avem noi aici!!! O bunatate, de sa te lingi pe degete, imi ploua-n gura!!!
RăspundețiȘtergereCe bun trebuie sa fie, puiul asta ar fi placul intregii familiei, si daca mai punem si modul cum arata si cum l-ai prezentat!! Pupici
RăspundețiȘtergereda-mi si mie 2-3 bucati!
RăspundețiȘtergereServim cu maaare pofta.Arata super.Pup!
RăspundețiȘtergerePai chiar ca enjoy!
RăspundețiȘtergereVai cat de bine arata !!!1Asa ceva sa tot mananci si sa nu te mai gandesti la calorii.De-le-n saracie, de data asta !
RăspundețiȘtergereBravo tie !
Te tzuc !
❤Multumesc fetele!Ma bucur ca va place.A fost tare delicioase...acum musai sa intru la dieta 😊
RăspundețiȘtergere