10 decembrie 2009

PREMIUL YUMMY




AM PRIMIT ACEST MINUNAT PREMIUL DIN PARTEA LUI FLORI



MULTUMESC FOARTE FRUMOS.

VREAU SA-L IMPART ACEST PREMIU,TUTURORA DIN BLOGUL MEU.

5 comentarii:

  1. Paadisule, iubito, vin-o te rog la cules un premiu deosebit pentru o persoana deosebita ca tine! Sarbatori fericite! Cami

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite! Un An Nou cu impliniri si sanatate! Spor in tot ce iti propui si cat mai multe retete noi. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cum un premiu nu vine niciodata singur te invit sa mai ridici un frumos preiu de pe blogul meu, Sarbatori fericite si sper ca nou an sa te gaseasca alaturi de cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc fetelor ca v-ati gindit la ine,si mi-ati oferit cel mai frumos cadau de sarbatori.Va iubesc si ma gindesc mereu la voi,desi nu intru foarte des pe net.Va doresc si eu SARBATORI FERICITE!si sa ne vedem cu bine in anul urmator.Va pup.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !