30 noiembrie 2011

Decor de toamna-iarna homemade by Paradis


Cu citeva zile inainte de Thanksgiving in data de 16- nov-2011 :) am primit  free(gratis) o punga plina cu bostanei in diferite nuante si modele.Vreau sa va arat si ce-am mesterit in doar citeva minute,un decor foarte dragut care se poate pastra mai multe zile-luni(daca adaugati bostani de plastic:)
AVETI NEVOIE DE:

punga cu bostanei
crengi de copac din gradina
o vaza de stical
citeva frunze de brad


simplu si de efect



28 noiembrie 2011

Best Fried Green Tomatoes


Ingredients
  • 4 large green tomatoes /4 buc.gogonele(rosii verzi)
  • 2 eggs /2 oua
  • 1/2 cup milk /1/2 cup lapte
  • 1 cup all-purpose flour / 1 cup faina
  • 1/2 cup cornmeal / 1/2 cup faina porumb
  • 1/2 cup bread crumbs / 1/2 cup pesmet
  • 2 teaspoons coarse kosher salt /2 lingurite kosher sare
  • 1/4 teaspoon ground black pepper / 1/4 lingurita piper
  • 1 quart vegetable oil for frying / ulei(sfert )


Directions
                    Slice tomatoes 1/2 inch thick. Discard the ends.
  1. Whisk eggs and milk together in a medium-size bowl. Scoop flour onto a plate. Mix cornmeal, bread crumbs and salt and pepper on another plate. Dip tomatoes into flour to coat. Then dip the tomatoes into milk and egg mixture. Dredge in breadcrumbs to completely coat.
  2. In a large skillet, pour vegetable oil (enough so that there is 1/2 inch of oil in the pan) and heat over a medium heat. Place tomatoes into the frying pan in batches of 4 or 5, depending on the size of your skillet. Do not crowd the tomatoes, they should not touch each other. When the tomatoes are browned, flip and fry them on the other side. Drain them on paper towels.




Servite cu crema de usturoi si hrean

sursa :http://allrecipes.com/recipe/best-fried-green-tomatoes/detail.aspx


ENJOY!

24 noiembrie 2011

Happy Thanksgiving!

Intotdeauna vor exista momente in care trebuie sa fii multumitor lui Dumnezeu!
Happy Thanksgiving !

15 noiembrie 2011

LASAGNE CU LEGUME

Am presta doua lasagne pentru un scop caritabil.

INGREDIENTE

Foi de lasagne(un pachet)
3 bucati Zuchini,
8 ciuperci,
1 punga de spanac
2 morcovi
2 cepe
1 ou
1 ardei rosu

SOS ALB  BACHAMEL

60 gr unt
60 gr faina
700 ml lapte
200 gr parmesan chesee


Se toca legumele si se calesc in 3 linguri ulei.
Ciupercile se spala,se taie marunt,se condimenteaza cu sare ,piper si se adauga peste legume.

Se prepara sosul din unt,faina si lapte.Se adauga parmesan

Se unge tava cu unt si se aseaza alternativ ;foi de lasagne fierte si trecute printr-un ou batut,sosul alb,compozitia de legume cu ciuperci

si cu legume

Deasupra se aseaza frunze de spanac si cascaval.

Se da la cuptor pentru circa 40 minute.


Aici cele 2.. cu legume si una cu carne tocata

13 noiembrie 2011

Tort Golf (golf cake)Tort Diplomat

Tort diplomat

A fost ziua unui pasionat de golf,si-am fost rugata de o prietena sa prestz un tort cu tema"golf"
Urasc sportul acesta plictisitor :) insa m-am sacrificat sa iasa cit de cit a Golf.:)
Foarte simplu:Tort diplomat
spray negru ,modele din plastic,frisca colorata,zahar brum:)


7 noiembrie 2011

Smoothie de piersici,banana si ananas


 INGREDIENTELE:

1 banana
2 piersici coapte
1 cutie ananas in sirop(250 gr)
2 linguri miere de albina
2 linguri inghetata de cocos 

MOD DE PREPARARE

Se mixeaza toate ingredientele in blender pina devine cremoasa.
Se serveste cu un mot de frisca
Se consuma pe vremea aceasta musai la fire place :)

enjoy!