Ingredientele pentru blat:
200 gr ciocolata neagra(sau de lapte)
125 gr unt la temperatura camerei
200 gr zahar
4 oua
4 linguri de faina
Albusurile se amesteca foarte usor in compozitie.
Se toarna totul intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor 25 de minute la 200 grade C /400 f
Ingredientele pentru crema ganache:
300 g ciocolata amaruie (cu lapte, sau jumate cu lapte,jumate amaruie)
300ml frisca lichida,1 lingura cu unt
Se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida la baia de abur,dupa care se lasa la rece 5 ore.
Se bate cu mixerul pina rezulta o crema pufoasa.
Se adauga lingura de unt si esenta de migdale.Se umple tortul.
Ce frumos arata fideaua cu fructele de mare.Chiar am sa incerc si eu reteta ta.Felicitari.Silvia
RăspundețiȘtergereBuna Silvia.Ma bucur ca-ti place.Sper sa o incerci reteta de fidea,ca e tare yammy.O zi frumoasa.
RăspundețiȘtergereUn deliciu prajitura ta si arata super,yammy,yammy!!!
RăspundețiȘtergereCe bine arata prajitura ta.. merita incercata... trebuie sa fie delicioasa...
RăspundețiȘtergereGabriela,Felis,va multumesc pentru complimente.Intra-adevar e atit de usoara cit si delicioasa.Va doresc o seara frumoasa.
RăspundețiȘtergereDaca e vorba de ciocolata, ma inscriu si eu la o feliuta! Arata betonisim!
RăspundețiȘtergereHmm cum arata...delicioasa!Iti doresc o seara placuta!
RăspundețiȘtergerePetite,cu mare placere.Si eu ma declar 100% dependenta de cioco.O zi faina.
RăspundețiȘtergereMultumesc Nela.O seara frumoasa.
RăspundețiȘtergerece bine arata, o sa incerc si eu reteta :)
RăspundețiȘtergerecu placere Stefan.Abia astept sa vad cum ti-a placut.O zi faina1.
RăspundețiȘtergere