recipe by practic in bucatarie
INGREDIENTELE:
***
2 bucati piept de pui
2 bucati piept de pui
100 grame unt
2-3 oua
3-4 linguri faina
3-4 linguri faina
100 grame pesmet
200 ml ulei
1/2 legatura patrunjel verde(in cazul meu patrunjel+spanac)
1 lamaie
sare,piper.
***
Speli pieptul de pui si il tai in 8 felii subtiri,pe care le bati usor,cu ciocanul de snitele,le sarezi si piperezi dupa gust
Tai marunt patrunjelu(eu am pus spanac si patrunjel).Freci spuma untul,apoi incorporez treptat verdeata,sarea si piper dupa gust.
Pui pasta pe o folie,in forma de baton lung si subtire,pe care il introduci in congelator pentru 20 minute.
pesmetu,faina si ouale batute
Taiem batonul in bucatele mici
ce bine ti-au iesit. super apetisante. avem aici la cluj un restaurant unguresc si aici am mancat cele mai bune kievskaia...Pup, o seara frumoasa!
RăspundețiȘtergerenici nu se pune problema...ne vedem sigur. Scrie-mi pe inahandmade@yahoo.com un mail cu adresa ta de mail sau mess si ne vorbim...Pupici
RăspundețiȘtergereTi-am trimis un mail.Te pup.
RăspundețiȘtergereesti tare,cu reteta fara cuvinte !m-am gandit de cateva ori la modul asta de postare.pui ingredientele insa si apoi numai poze.
RăspundețiȘtergerenu stiam de acest tip de snitele asa ca am gugalit si m-am documentat.trebuie ca sunt bune.am sa incerc si snitelele tale saptamana viitoare.
Asta e reteta Ellei ,,Pui a la Kiev"...sau ma insel?
RăspundețiȘtergerePansy,scuze dar eram tare ocupata cu petrecerea si nu mai apucasem sa scriu reteta.Am revenit si sper sa o incerci ca e tare gustoasa.
RăspundețiȘtergereAnonim,nu e reteta Ellei..e reteta din carticica practica nr 31.preparate din carne.o zi frumoasa.
RăspundețiȘtergereInteresanta reteta.Dar nu am inteles un lucru."freci spuma cu untul", despre ce spuma e vorba?
RăspundețiȘtergereBuna Dani.In reteta scrie foarte clar.Freci spuma untul(adica amesteci untul pina rezulta o crema de unt moale),dupa care adaugi verdeata.Eu n-am vazut unde sa fi scris ."freci spuma cu untul"?
RăspundețiȘtergeremerci de raspuns, asa e, nu scrie "freci spuma cu untul".Am citit eu gresit:P
RăspundețiȘtergerespor cu blogul
de incercat
RăspundețiȘtergereFoarte gustoase!
RăspundețiȘtergere