28 ianuarie 2010

BEBELUSI in PATURICA

INGREDIENTE
Aluat de foietaj(aluat de care doriti)
crenwusti mititei(cirnaciori ,cabanos..etc)
galbenus de ou(pentru uns deasupra)
seminte de mac(sau sunan,chimin...etc)
***********
Taiem cu rola zimtzata aluatul in dreptunghiuri.
Asezam cirnaciorul pe o jumatate de aluat,iar cu cealalta parte invelim bebe :)

Infasam bebelusul in paturica de aluat sau foietaj asa ca in imagine

Asezam prichindei in patutz, ungem
deasupra toata suprafata cu galbenus de ou inclusiv cirnacioru,dupa care decoram paturica
cu seminte de mac,chimin..etc.


Se dau la cuptor,pina se rumenesc frumos.
La odihna:)
Le-am facut ochi,nas,gurita,par din mustar+maioneza.

ENJOY!

24 ianuarie 2010

1st BIRTHDAY PARTY ( 1 AN.ZI DE NASTERE)

SARBATORITUL "JAYDEN" si favorita lui iubita ratzusca :)
Happy Birthday!
I love you!

ne jucam si-o pupam cu pasiune :)

APERITIVE

APERITIVE,DULCIURI,TORT...ETC
Bebelusi in paturici,cosulete umplute,pinguini,buburuze,dipuri,salata de cartofi,sarmale,carne la gratar,salata verde,brownies chessecake,brownie surpriza oreo cookies,tort Ratzusca,masinuta din lubenita si multe altele. Am sa pun curind si retetele.





dip de spanac style clown in paine de casa



BROWNIE muffins CHESEECAKE


brownies suprize


MASINUTA CU FRUCTE


ENJOY!

23 ianuarie 2010

SACULETE UMPLUTE sau (burtici cu baby :)

UMPLUTURA:
ardei rosu
cascaval galben cheder cheese
mozzarella
broccoli
sunca de curca
ceapa dulce
bacon(slaninuta crocanta),
usturoi
2 oua
Aluat
PILLSBURY CRESCENTS
cozi de ceapa verde
1 ou si mac








ENJOY!

17 ianuarie 2010

GOGOSI CU BANANE

PRET: 5 lei-8 portii
PREGATIREA: 15minute
COACEREA: 20 MINUTE
sursa:practic in bucatarie
ITI TREBUIE:
225 g faina
150 ml lapte
1 ou
2 banane coapte
1/2 plic praf de copt
ulei
1 plic zahar vaniliat
PREGATESTI ASA:
Descojesti bananele si le tai rondele.
Pui intr-un bol faina,laptele,ou,bananele praful de copt si le mixez bine.
Cu ajutorul unei linguri,iei din compozitie si prajesti gogoasele in ulei incins.
Se pudreaza cu zahar vaniliat.

ENJOY!