10 aprilie 2008

Lasagne cu ricotta


ingredientele
500 grame carne tocata de turkey1 ceapa,2 foi de dafin,oregon2 borcane(600 ml suc de rosi)un pumn de ciupercute.
prajim ceapa pina devine sticloasa :P in 3 linguri ulei de masline

adaugam ciupercile si le prajim bine

pusesem carnea macinata de curcan,o prajim putin pina se albeste.
adaugam sosul de rosi ,2 foi de dafin,oregon.lasam totul la fiert pentru 30 minute.


sosul ricotta.

300 grame ricota,1 sau<2> oua,3 linguri lapte,nutmeg(optional)patrunjel,sau spanac.ricotta,oul,laptele..celelalte nu le-am pozat.


sosul gata preparat.

acusi trecem la montare :)primul strat de jos,compozitia de carne tocata cu sosul de rosi.





foile de lasagne..na,ca am cirpit-o

sosul de ricotta



iar peste sosul de ricotta ,iar un strat compozitia de carne tocata.

iar foile.

ricotta,sosul,foile.,iar peste ultima foaie se mai pune un polonic de sos cu carne,

la sfirsit adaugam mazzorella.

la cuptor 350F(180 grade) pentru circa 40 minute.
portia mea.am taiat felia calda :)

2 comentarii:

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !