10 aprilie 2008

ANTOINETTE



recepis by Fredi
SFAT: DUBLATI CANTITATE ANTOINETTEI

Igrediente

  • 6 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 2 pachete vanilie
  • 3 oua
  • 3 linguri de ulei,3 linguri de lapte
PREGATIRE
se amesteca totul-se toarna in forma unsa si tapetata-deasupra se pun 4 - 5 mere taiate felii-se coace ca.20 min-
se toarna deasupra 50g unt t0pit+3 linguri de zahar+1 ou batut-se mai tine putin in cuptor
sectiunea
ENJOY!

2 comentarii:

  1. AM FACUT DE FF MULTE ORI ACEASTA PRAJITURA , DAR DIN INGREDIENTE , DUBLATE
    AM PUS MERELE PE TAVA , AM PRESARAT ZAHRA TOS SHI SCORTZISHOARA ,SHI MICI BUCATELE DE UNT , APOI AM TURNAT ALUATUL , SHI AM COPT
    AM FACUT IN TAVA ROTUNDA
    A IESHIT CA UN TORT , CAND AM RASTURNAT-O .
    S-AU CARAMELIZAT MERELE ,ERA O BUNATATE .
    DOAMNE AJUTA !
    SANATATE .
    RODICA-SHTEFANIA , RE. ITALIA

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-a placut-o!Este favorita familiei mele!:).Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog nu permite publicarea comentariilor necivilizate . Va multumesc !