Priveste prin credinta spre Golgota,spre cununa de spini,pune mîna în ranile cuielor,opreste-te si asculta soapta lui ISUS:'' Pentru tine dragul meu am facut-o'' Va doresc un Paste fericit! Hristos a Înviat !God bless you all! ❤
"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta, Atunci cand bucatarul e artist" AL. O. TEODOREANU
30 martie 2013
14 martie 2013
Gogosi unguresti Marbella
Ingredientele necesare:
1/2 kg faina
3 linguri cu zahar
2 oua intregi +1galbenus
1 cana cu lapte caldut
un cub de drojdie proaspatãsursa
coaja de lamaie/portocala
2-3 pliculete zahar vaniliat
***
Mod de preparare:
***
Se pune faina într-un vas,se face o gaura în mijloc si se toarna drojdia frecata cu ceva lapte caldut si putin zahar.Se lasa 10 min la dospit.Add toate ingredientele si framîntam putin.Lasam la dospit circa 30 min.Cu o forma rotunda se taie forme dorite si se prajesc în ulei încins.Se pudreaza cu zahar pudra si vanilie .
Enjoy!❤
sursa retetei
4 martie 2013
Swai Fillets with Spinach,Grilled Tomatoes and Lemon
Va prezint astazi o reteta foarte simpla,sanatoasa si numai buna pentru o seara perfecta! :)
INGREDIENTELE
Fillets de swai(sau altfel de peste) ,ulei de masline,marar,sare,piper,suc de lamaie si coaje de lamaie.Se marineaza pentru 20 minute la frigider dupa care se da la cuptor pentru 20-30 minute.
Taiem feli groase de rosie si lamaie dupa care le punem pe gratar si lasam pina se patrunde.
Servim pestele pe un pat de spanac si decorat cu lamaie si rosie la gratar.
Pofta mare!Foarte delicios!
enjoy!