"Nu-i loc pentru estet sa fie trist, Caci si bucataria e o arta, Atunci cand bucatarul e artist" AL. O. TEODOREANU
25 octombrie 2012
18 octombrie 2012
Gambas al Ajillo / Creveti cu usturoi
Ingredientele necesare
Creveti
Usturoi
Seminte de ardei iute uscat
Patrunjel
Putin ulei de masline
Usturoi
Seminte de ardei iute uscat
Patrunjel
Putin ulei de masline
Mod de preparare
Tocam usturoiul fin si il punem la prajit citeva secunde cu semintele de ardeiul iute.
Lasam la foc mic pana
incepe devine usturoiul auriu
Adaugam crevetii si ii lasam cateva minute.Adaugam patrunjelul.Servim cu paine.
recipe by here
Enjoy!
3 octombrie 2012
Crispy Mozzarella Chicken
Ingredientele
***
3-4 buc piept de pui(1/persoana)
2oua batute
pesmet italian,
ulei,condimente(sare,piper),
faina,usturoi,
1/2 lingurita paprika dulce,
cascaval (mozzarella)
Mod de preparare:
***
Pieptul de pui se spala si se zvinta bine.Se condimenteaza cu(?)sare,piper.
Se face o crema din: 2 oua,faina (2-3 linguri),1/2 lingurita paprika dulce,usturoi,condimente.
Se tavaleste pieptul de pui prin crema obtinuta si apoi prin pesmetul italian(condimentat).
Se prejeste usor la foc medium circa 5 minute pe o parte si 5 pe cealalta parte.
Se pune intr-o tava yena(sticla)si se aseaza din belsug mozzarella sau altfel de cascaval.
Se da la cuptor 10 minute pina prinde o crusta crocanta de cascaval.
Servim cu lamaie sau garnitura(?)de sezon.
Enjoy!