Pentru a primi cele mai noi retete,introduceti adresa de e-mail :

A apărut o eroare în acest obiect gadget

31 mai 2011

Kiwi Cream Smoothie


Ingredients
 
2 kiwi's, peeled
6 tbsp natural yogurt
1 tsp honey
Method
 
To make this quick free kiwi cream smoothie recipe, peel kiwi fruit and pop into blender, add the natural yogurt and honey. Mix for 35 - 40 seconds and serve at once to enjoy the full benefit

28 mai 2011

Kung Pao Chicken

 Ingredients:

1lb boneless-skinless chicken breasts (cut into 1” pieces)
1 tablespoon cornstarch
2 teaspoons sesame oil
3 tablespoons green onions (chopped)
3 garlic cloves (minced)
½ teaspoon crushed red pepper flakes
½ teaspoon powdered ginger
2 tablespoons rice wine vinegar
2 tablespoons soy sauce
2 teaspoons sugar
1/3 cup dry roasted peanuts



Cooking Instructions:


Step 1: combine the chicken and cornstarch in a small bowl and toss to coat. Heat sesame oil in a wok over medium heat, add chicken and stir fry 5-7 minutes or until no longer pink inside. Remove chicken from wok.
Step 2: Add green onions, garlic, red pepper flakes and powdered ginger to the wok and stir fry for 15 seconds.
Step 3: Combine vinegar, soy sauce and sugar in a small bowl. Mix well and add the sauce to the wok.
Step 4: Return chicken to the wok and coat with sauce. Stir in roasted peanuts. Heat thoroughly. Top with additional green onions if desired and serve over white rice.







recipe by blogchef(thank you)


enjoy!

27 mai 2011

23 mai 2011

Train cake/Tort trenulet

                                                         recipe by adela's cake(thankyou)
                                                                 

                                                                    INGREDIENTELE

5 oua,8 lg de zahar,50 ml ulei,100 ml lapte,8 lg pline de faina,1 praf de copt,50 gr stafide,3-4 lg de nuca de cocos,2-3 lg zahar pudra cu aroma de vanilie .
Batem ouale intregi cu zaharul, adaugam uleiul , laptele, faina rand pe rand, praful de copt ...


adaugam si stafidele
turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu putin ulei si tapetata cu faina, presaram nuca de cocos si introducem la cuptorul incalzit.Se face proba cu scobitoarea.
Cand este racit pudram cu zahar cu aroma de vanilie.

DECUPAM , MONTAM SI ORNAM .




18 mai 2011

CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR

INGREDIENTELE:
 Ciuperci albe
1 ceapa mare
2-3 catei de ustroi
150 gr sunca
1 legatura mica de patrunjel
1/2 ardei rosu
cascaval ras
 ulei de masline,sare ,piper

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile albe se spala,se sterg cu un servet curat sau hirtie de bucatarie.Se indeparteaza coditele,si se pastreaza pentru umplutura.
Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca marunt ceapa,ustroiul,ardeiul si patrunjelul iar sunca se taie marunt.Se pune ceapa la calit pina devine sticloasa/aurie.se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa putin laa prajit.Se adauga sunca,ardeiul,patrunjelul,si se mai lasa 5 minute la calit.Se umple ciupercutele ,se adauga cascaval si se da la cuptor pentru circa 30 minute.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

dupa 30 minute:

Drob de pui


Ne trebuie:

500 g ficat de pui
 600 g inimi si pipote de pui
3 cepe uscate
3 legaturi ceapa verde
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
3 oua

1 ou + 3-4 lg de pesmet pentru pus deasupra (optional)

2-3 oua fierte (pentru pus in interior) – optional

Cum se face:

Fierbem ficatul si inimile+pipotele, separat, pentru ca au timp de fierbere diferit. Punem sare doar la inimi+pipote, nu si la ficat pt ca il intareste.Calim ceapa uscata tocata marunt in 2 lg de ulei.

Tocam verdeata marunt, cand carnea este fiarta o punem impreuna cu verdeata si ceapa calita in robotul de bucatarie si le tocam cat de marunt vrem.

Calim putin si ceapa verde tocata marunt.Intr-un bol amestecam carnea tocata la robot, ceapa verde, ouale, sare, piper.


Punem compozitia rezultata intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Daca vreti puteti pune in interior 2-3 oua fierte (in functie de lungimea tavii). Punem un strat de un deget pe fundul tavii, asezam ouale fierte curatate de coaja, apoi adaugam restul de carne,
presand bine cu o lingura compozitia pentru a nu ramane goluri de aer.
Daca doriti, pentru aspect, deasupra puteti pune un amestec de ou batut la care adaugam 3-4 lg de pesmet si 2 lg de apa.

 Coacem la cuptorul incins in prealabil pt cca 30 de minute.
Il lasam sa se raceasca in forma apoi il taiem felii.
                                                             rezultatul:
enjoy!
recipe by Edith.Thanks

1 mai 2011

Oua umplute si elegante (marinate in sfecla rosie)


INGREDIENTELE:
  • oua fierte
  • sucul de la o sfecla rosie
  • pateu ficat de pui
  • condimente
  • mustar
  • maioneza
  • patrunjel
MOD DE PREPARARE:

 La storcatorul de fructe si legume stoarcem 1 bucata sfecla rosie,si in sucul obtinut de la sfecla marinam ouale curatate de coaje circa 30 minute.

Taiem ouale in doua si salvam galbenusurile pentru umplutura

Galbenusul,pateul,mustaru,maioneza si condientele se amesteca impreuna pina se formeaza o pasa.Cu aceasta pasta decoram ouale.Decoram cu patrunjel proaspat pe fiecare ou.
Enjoy!